RakkaustapettiKun näin tätä tapettia Bauhausissa asioidessani viime kesänä, en voinut muuta kuin seuraavana päivänä ajaa takaisin ja ostaa muutamia rullia sitä kotiin! Koskaan ennen ei mikään tapetti ole tällä tavalla iskenyt, mutta kertahan se on ensimmäinenkin. Nyt rauhallinen, mutta mielenkiintoinen lautatapetti koristaa sekä meidän makuuhuonettamme (yhdellä ehjällä seinällä sekä upotetun, suuren vaatekaapin seinällä) että lastenhuonetta (yhdellä seinällä). Siihen on hirmu helppo yhdistää kaikkia kivoja värejä ja vaikka joka ilta tuijotankin tuota tapettia, en vielä ole kyllästynyt siihen. Taisi olla siis nappivalinta meille :) 

Mainittakoon vielä, että ihan itse tapetoin. ;) Apumiehinä toimivat (eri kerroilla) mies ja pikkuveli!

Kommentit

 1. Onpa muuten oikeesti ihastuttava tapetti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kivaa, kun joku muukin tykkää ;) Muutamilta oon kuullut negatiivisia kommentteja ja suurin osa on ollut sitä mieltä, että "Kiva, mut en ikinä ite laittais." :D Joskus tapettikin vain kolahtaa. Tähän asti oon tykännyt enemmän maalatuista pinnoista :)

   Poista
 2. No todella on ihana. Just mun makuuni myös. Olen jo suunnitellut yhden seinän tai edes sängynpäädyn tai jonkun alueen fiksaamista vanhoilla navettalaudoilla, mutt amun mies ei innostu sitten yhtään. Ihme tyyppi. :-) Toi tapetti ratkaisisi asian mainiosti!
  (ps. oli hauska tavata eilen ja tämän myötä löytää blogisi!) :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mies ei sanonut mitään vastaan, tosin tapetti oli jo makuuhuoneen seinällä, kun hän sen ekaa kertaa näki ;) Ihme mies sulla :D

   Poista

Lähetä kommentti