Sateinen palmusunnuntai

Onko virpojien korit, pussit ja taskut täytetty pääsiäismunilla? Meillä ei ole käynyt yhtäkään virpojaa ja ehkä ihan hyvä niin, koska muistin koko palmusunnuntain eilen illalla klo 20 aikaan ;) Ollaankin siis nautiskeltu olemisesta vain.. 


Kun ikkuna on aamusta asti näyttänyt tältä, ei erityisen paljon huvita tehdä mitään. Oman vaatekaappini järjestelin, koska totesin, että siellä on hurjan paljon vaatetta, joita tulee pidettyä aikaisintaan syksyllä seuraavan kerran - jos mahdun niihin. Kaksi muovikassillista vaatetta lähtee UFFillekin, koska en niitä itse tule koskaan enää pitämään. Tykkään n. puolen vuoden välein tehdä inventaarion vaatekaappiini ja poistaa sieltä vaatteet, joita ihan aikuisten oikeasti en käytä.

Tykkään pitää vaatekaappini järjestyksessä. Edes jonkinlaisessa. En välitä sellaisista täyteen ahdetuista hyllyistä/koreista yhtään. Vaatekaapeistani tuskin koskaan tulee löytymään mitään erityisen tyylikästä (tai kallista). En oikein osaa pukeutua tai laittaa itseäni. Tai kuluttaa rahaa itseeni. Vaatteet on pääosin saatuja tai halvalla ostettuja. Alla olevista kuvista näkyy tämän sadepäivän värimaailma. Tykkään piristää perusvärejä (mustaa ja valkoista) sinapilla, turkoosilla tai vaikkapa oranssilla. Taakse ovat jääneet ne ajat, jolloin pystyin pukeutumaan oikeasti vain ihan neutraaleihin mustaan, valkoiseen, ruskeaan.. Käytättekö te värejä pukeutumisessa vai luotatteko neutraaliin?

Kommentit

 1. Meilläkään ei ole käynyt noidan noitaa virpomassa! Ja ihan hyvä vain, sillä itse muistin vasta tänään aamulla että on palmusunnuntai! Oma vaatekkaappini koostuu pitkälti mustasta, harmaasta, valkoisesta ja sinisestä. En osaa pistää värikkäitä vaatteita ylleni vaikka kuinka yritän. Välillä tulee ostettua jotain värikkäämpää vaatteita kaappiin siinä uskossa että alkaisin pukeutua värikkäämmin mutta aina ne jäävät hyllyn pohjille pyörimään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aloitin värikkäiden vaatteiden lisäämisen perustopeista. Niillä saa kivasti erilaista ilmettä. :) Värillisistä housuistakin haaveilen, mutta pahoin pelkään etten osaa sellaisia koskaan käyttää :D

   Poista
 2. Meillä kävi yksi noitapari ja nyt mulla on kaapissa iso kulhollinen virpojille tarkoitettuja karkkeja. Ja kissa mokoma söi ainokaisen oksan koristeet. Vaatemaku kuulostaa hyvin samalta kuin omani :) Kesäisin tosin osaan toisinaan pukeutua enemmän väreihin. Ja on mun välikausitakki itse asiassa kirkkaanvihreä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, vihreä takki kuulostaa kivalta! Mä mieluusti käyttäisin ulkovaatteissakin värejä, mutta niitä voi olla hankala yhdistellä. :) Sen takia ulkovaatteissa suosin melko neutraaleja värejä.

   Poista

Lähetä kommentti