Ajatuksia odotuksesta; osa 10

Minulta toivottiin/pyydettiin postausta raskaudesta ja sen tuomista ajatuksista. Hetken mietittyäni ajattelin, että se voi olla ihan hyväkin ajatus, sillä en ole mihinkään jäsennellyt näitä ajatuksiani kovin selvästi.

Edelliset osat löytyvät täältä

Oikeasta sivupalkista löytyy nyt kuva, jota klikkaamalla pääsee lukemaan kaikki Ajatuksia odotuksesta -sarjan postaukset.
Ei mulla muuta asiaa ole, mutta tulinpa kertomaan, että tänään ollaan täysiaikaisia (37+0).


Tää kuva on otettu melkein viikko sitten, kun olin äidilläni käymässä. 

Sen verran tilannepäivitystä, että perätilassa istuskellaan. Ulkokäännöstä yritettiin, mutta eihän poika siihen suostunut. Maanantaina saan kuulla lääkäriltä puhelimitse pelvimetrian tulokset, annetaanko mun edes yrittää synnyttää alakautta vai onko sektio ainoa vaihtoehto. Sen jälkeen täytyis tehdä päätös, kumpaa lähdetään ensisijaisesti yrittämään.. Aika iso päätös, ainakin näin ensisynnyttäjän mielestä. 

Kommentit

 1. Voi mikä upea masu sulla on! Kyllä on sulla nyt jännät hetket loppusuoralla, voimia ja iloa sulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos :D Melko muhku olo alkaa olemaan. Ja joo, tällaset jännitysmomentit oisin voinut jättää kokematta ;)

   Poista
 2. Oi! Ihana maha! Ja on kyllä jännät paikat! Tsemppiä loppumetreille!

  VastaaPoista
 3. Onnea täysiaikaisuudesta! :) Se jo itsessään on mun mielestä hieno saavutus :) Mietinkin tässä joku päivä, että koskas se teidän nyytti syntyy :D Täällä mietitään nyt jo (rv 14+1) omassa päässä noita samoja ajatuksia synnytyksestä. Yhdeltä lääkäriltä sain jo ennen raskautta kuulla, että mitä luultavammin seuraava synnytys on sektio. Jos kuitenkin itse pitäisi asiasta päättää, en yhtään tietäisi kumman haluaisin, vaikka sektio tutumpi vaihtoehto olisikin. Puolensa ja puolensa molemissa siis. Onnea synnytykseen, oli se sulla sitten kummalla tavalla hyvänsä! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti