Vauvalle viltti


Toistaiseksi pingottamattomana, mutta jonkin verran muotoonsa venyteltynä. Siksak-viltti vauvalle. Kuvausrekvisiitaksi valikoitui kissa. Se nimittäin änki itsensä siihen ihan väkisin. Käänsin peiton toisen kulman sen päälle ja sitten se kaivautui ihan oma-alotteisesti syvemmälle peiton sisään. On selvästi hyvä peitto. 

Lanka: Rico Design Essentials Cotton DK n. 370g
Koukku: 3,0mm

Viltin mitat: n. 60x90cm

Jospa tämä käsityöinnostus alkais taas nostamaan päätään.. Virkkaaminen tuntuis nyt ainakin sujuvan, joten taidan hetkisen matkaa jatkaa sillä linjalla :) Tämä viltti valmistui yllättävänkin nopeasti, alle viikossa. Näitä "surulankoja" on tämän projektin jälkeen vielä jäljellä, joten jotain samansävyistä virkkaushommaa vois suunnitella.. Ehdotuksia?

Ja mitä kävikään, kun Rusetti läksi syömään ja jätti viltin odottamaan...


Kommentit

 1. oi, että on nätti viltti! heti kauhee inspis ruveta itekin väkertäään siksak-vilttiä vauvalle, mutta kun oon neulonu jo kaksi (yksi mohair-sekoitteesta ja toinen bambusta) ja trikoisiakin on muutama. mut jos tekis vielä pari niin olis joka viikonpäivälle oma :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No ehdottomasti tarttee tehdä useampi viltti! :D Mulla on pari trikoista myös ostettuina :) Tätä oli kiva tehdä ja tuli nopeasti, niinku virkkaushommat yleensäkin.

   Poista
 2. Todella ihanat värit! tällainen olisi kiva tehdä joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mäkin tykkään näistä väreistä tosi paljon! Hauskaa, kun langat on ostettu viime syksynä ja lähes unohdettuina marinoituneet ja huomasin, että sopivat täydellisesti meidän vaunujen väriin :)

   Poista
 3. Oi miten ihana! Ja nuo "surulangat" tulevat juuri oikealle henkilölle lämmittämään :-)
  -kummitäti-

  VastaaPoista
 4. Jeee, se palautuu siis pikkuhiljaa ♥ Munkin pitäisi keksiä mistä lähtisi pitkästä aikaa liikkeelle. Ehkä virkkauksesta joo. Viltti on kaunis ja näemmä suosittu myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palautuu juu hiljalleen.. :) Taidan jonkin aikaa jatkaa virkkauslinjalla nyt tosiaan kun se tuntuu luontevammalta ku neulominen tällä hetkellä. Ja kovasti sai viltti suurta suosiota kissojen parissa ;)

   Poista

Lähetä kommentti