Hau

Tässä yhtenä päivänä, kun kaveri toi niille tarpeettoman hoitopöydän meille, päätin trimmata Bonon. Ja tulipahan todettua, että tuun käyttämään tuota hoitopöytää trimmiin jatkossakin! Täydellisen kokoinen ja oikean korkuinenkin vielä :) Sitäpaitsi sain nypittyä kyljet kerrankin ainakin melkein oikein :) 

Piha on hieman villiintynyt, mutta on siellä nyt nurmikkoa sentäs leikattu.. Ja karsittu sireenejä ja luumupuita (vai mitä kriikunoita lie). Katsotaan sitten joskus ensi vuonna niitä kukkapenkkejä.. Tai jos voittaisin lotossa, niin varmaan palkkaisin puutarhurin :D Tosin näissä kuvissa piha näyttää huomattavasti karummalta kuin onkaan.. Tarttis varmaan näpsiä parempia kuvia ja säädellä mm. sitä valkotasapainoa, josta sain pikaopastuksen tässä yhtenä päivänä :) 

Hauskaa perjantaita!  

Kommentit

  1. Söpö parivaljakko :) kuka sanoo et millaista lasta siinä hoitopöydällä pitää hoitaa, kyllähä nuo karvasetkin on semmosia ;D :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, nää on kyllä melkoinen parivaljakko... Hyvässä ja pahassa :D Ja kyllä, tähän asti oon trimmannut tuota Bonoa lattialla tai rahin päällä, mutta tuo hoitopöytä on ihan ykkönen ;)

      Poista

Lähetä kommentti