Mieskin harrastaa

Meillä mieskin harrastaa käsityöjuttuja. Nyt se on innostunut puukkojen tekemisestä. Moneskohan tää on, varmaan kolmas tai neljäs valmiiksi ehtinyt? :) Puukko on kooltaan aika mini, mutta kuulemma tarkoitus kantaa taskussa esim jousiammuntaharrastuksen yhteydessä, jos sattuu tarviimaan. Tässähän on itsetehtyä kaikki. Metallinkin työstänyt tuolla meidän autotallissa. Puu on kuulemma varmaan jotain pähkinäpuuta. Voipi olla, että hienon kameran ja kuvaajantaitojeni kanssa pääsen vielä puukkojen ja tuppien hovikuvaajaksi! ;)

Aikas kätevä mies, etten sanois ♥ 

Kommentit

 1. Oi! On kyllä kätevä mies sinulla! Meillä mies ei vapaa-ajalla harrasta muuta kuin moottoripyöräilyä ja kaikkea siihen liittyvää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tällaisten askartelujen lisäks miehellä usein jousiammunta mielessä. :) Tai sitten tietokonepelit. Ja kuntosalillahan se käy monen monta kertaa viikossa, mutta en laske sitä harrastukseks vaan elämäntavaks :D

   Poista
  2. Tietokonepelit on kyllä toinen mitä meidän mies kanssa harrastaa. :) Ja tosiaan kyllähän tuo osaa grafiikkaa tehdä 3d ohjelmilla. Aivan huikeita tauluja saanut aikaiseksi! Harmittaa oikein kun ei pitkään aikaan ole miestä nuo grafiikka jutut kiinnostaneet

   Poista
  3. Oi, teilläkin siis kuitenkin taiteellinen mies. Meillä kans mies siis osaa kyllä mm. piirtää ja maalata ihan käsittämättömän hyvin :) Toisaalta nuo, niinku neulominenkin, on sellasia juttuja, että niihin tarttee sen inspiraation, että onnistuu :)

   Poista
 2. Olette te aikamoinen pariskunta :-)
  -kummitäti-

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis puukko! Mun mies harrastaa tällä hetkellä lähinnä tietokone- ja pleikkapelejä :D tykkäis ja osaa kyllä nikkaroida puusta kaikennäköisiä, mutta siihen ei ole meillä missään tiloja :( jonain päivänä vielä meillä on se oma talo, johon saadaan miehelle oma verstas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mustaki toi on jotenki tosi kiva. Mies harmitteli jotain juttua siitä ja mä kehuin, et musta se on just hyvä, kun on sellasen "vanhan" näköinen tavallaan. Ja meillä on autotallissa oikein ruuvipenkit ja kaikki, mies on onnellinen ;)

   Poista
 4. Oi, hieno harrastus! Sullakin on kätevä mies, Hienoa! Meilläkin tuo autotalli/varasto on ihan ehdoton, kun meillä väsäillään molemmat kaikenlaista. Tuleekohan teidän pienestä kalamies? Meillä mies ainakin jo kovasti odottelee, että sais tuosta pikku-ukosta kalakaverin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kalastaisin kovastikin, mutta mies ei syö kalaa. Mutta mun pikkuveli on kalamies henkeen ja vereen.. Vähän veikkaan, että hänen kanssaan meidän poika (ja minä!) päästään kyllä kalaan ;)

   Poista
  2. Kalastaminen on niiiin kivaa! Mulla on jopa pari omaa uistinta, tosin isoa haukea en vieläkään uskalla ottaa uistimesta irti, joten tarvitsen miehen aina kalakaveriksi:)

   Poista
  3. Haa, sä oot siis enempi kalamies(nainen) ku minä :D Mä en omista mitään vermeitä ja mato-onki on mun lempiväline :) Se on se fiilis, kun seurailee kohon pomppimista (ja sitä pinnan alle humpahtamista).. :) Mä en osaa oikein valmistaa kalaa, mutta mun pikkuveli osaa perata kalan kuulemma äärettömän nätisti ja valmistaa herkullisia kalaruokiakin :) Odotan vauvan syntymää, niin pääsen maistamaan sen graavikaloja ja ns. haukimössöä :D

   Poista
 5. Mahtavaa! Upeita kättenjälkiä teillä :)

  Mä oon myös niin iloinen tuosta mun insinööristä, jolla ei ole peukalo keskellä kämmentä.
  Onnea on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kätevät miehet on kyllä käteviä :)

   Poista

Lähetä kommentti