Rakkaushuivi


Lankana Wollmeise Twin (Sternschnuppe) (menekki vajaa vyyhti)
Puikot 4,0mm

Kertaalleen aloitettu ja purettu, lopulta kuitenkin huiviksi muotoutunut. Loppuraskaudessa neulottu, keskittymiskyky ei ehkä se paras, joten mallikertaan tuli virheitä, monta. Vaan enpä anna häiritä! Tykkään mallista ja väristä ihan hurjan paljon ja oon tosi tyytyväinen, että sain tämän tehtyä.. :) 

Kamera ei ole toistaiseksi vielä löytänyt tietään huoltoon, joten vanhalla digikameralla kuvailen nyt sitten jonkin aikaa.. :) Vaan kyllähän näistäkin näkee lopputuloksen ;) 

Oma toipuminen sektiosta on hyvässä vauhdissa, joten eiköhän tässä melko lähiaikoina tule vietyä se kamerakin huoltoon, kun vaunujen kanssa pääsee julkisilla ilmaiseksi ihan ;) 

Kommentit

 1. Aivan ihanan värinen - ja pikkuvirheet tekevät siitä sitten persoonallisen :-)
  Pikkumieskin pääsi kuvaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä, jos ois täysin ohjeen mukaan menty, ni huivihan ei ois yksilöllinen enää yhtään :) Samaa massaa muiden samalla ohjeella tehtyjen kanssa ;) Joten jotain omaa täytyy olla... Ja tokihan mä tarvitsin pikkumiehen assisteeraamaan kuvausta ;)

   Poista
 2. Ihana, mä niin haluaisin tuollaisen huivin syksyksi, väri on täydellinen:) tosin tämän meidän pikku-ukkelin kanssa ei tehdä käsitöitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkin rakastuin tähän väriin :) Saas nähdä miten meidän pikku-ukon kanssa tehdään käsitöitä.. :D Toistaiseksi en edes oikein malta.. :)

   Poista
 3. Upeat värit ja malli!! mutta hei miten multa on mennyt ohi tuon edellisen postauksen taideteoksen teko?! :) onnea hurjasti teille pienestä! <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti