Kameraa huolletaan..

Huh. Tässä hoksasin, että eipä tuu juuri tietokoneella istuttua! Taisin koneeni ääreen istahtaa viimeksi edellistä postausta kirjoittaessani. Jotain pikkujuttuja on netistä tullut selattua, mutta eipä paljon koneella ehdi roikkua. Tää meidän pikkumies pitää siitä kyllä huolen :) Niinä hetkinä, kun W nukkuu, tulee tehtyä kaikkea muuta. Tai vain oltua. Nyt ajattelin kirjoitella puhelimella tässä samalla, kun odottelen vauvan nukahtavan kainaloon. Hyvin meillä ainakin unta vasten taistellaan ;)

Tänään tehtiin koko perheen reissu Helsinkiin. Vietiin vihdoin mun kamera (Nikon 1 J2) huoltoon :) Johan se piti alkukesästä viedä ;) Hypättiin junaan ja Helsingin päässä raitiovaunuun. Mua jännitti vaunujen kanssa kulkea. Jännitti myös se, jos W oliskin alkanut pitämään hurjaa huutokonserttia. No, ei tietenkään itkuilta säästytty, mutta hyvin meni :) Kamera vietiin huoltoon ja suunnattii  takaisin ydinkeskustaan. Käytiin Kampissa syömässä hyihyipikaruokaa. Vaan sallittakoon pikaruokapaikat muutaman kerran vuodessa :)

Tuli testattua myös Kampin lastenhoitohuone. Yllätyin positiivisesti. Ei siinä, että montaa lastenhoitohuonetta oisin vielä testannutkaan, kun en ole juuri missään W:n kanssa vielä käynyt.. Hyvin saatiin vaippa vaihdettua.

Nyt taisi W nukahtaa ja mieskin tuli kaupasta kotiin. Hurjana suunnitelmana on mennä takaterassille kahvin ja jäätelön kanssa vähän rentoutumaan :)

Katsotaanpa, saanko puhelimella liitettyä pari kuvaa..

Kommentit