W niinkuin Wiljo








Nyt on ristiäiset juhlittu! 

Valmistelut veivät lähes kokonaan kaksi edeltävää päivää ja tällä hetkellä olo on sen mukainen. Juhlat vietettiin siis meillä kotona. Vieraita tuli reilu kaksikymmentä. Huolimatta huonosti nukutuista öistä ja olemattomista päiväunista juhlat olivat kuitenkin onnistuneet, vieraat kuulemma viihtyivät ja tarjottavatkin olivat kuuleman mukaan hyviä! Kummeja tuli kolme, poika sai nimen Wiljo ja pappi puhui kauniisti :) Etukäteisstressistä huolimatta päivä sujui siis mukavasti :)

Ensimmäistä kertaa ikinä tein voileipäkakkuja. Äitini tuli niitä meille tekemään, mutta kuinkas ollakaan, mummi pääasiassa piteli poikaa sylissä ja tää äiti-ihminen teki kakut ;) Sen verran äitinikin osallistui voileipäkakkuihin, että kasasi leivät ja täytteet kakuksi. Sunnuntaiaamuna mieheni kuorrutti kakut ja minä koristelin. Totesin, että mitenkään ei voi niin pieleen mennä, ettenkö herneenversoilla saisi paikattua ;) Ja näin siinä kävi. Yritin ensin googlailla ohjeita voileipäkakkujen koristeluun, mutta koska en löytänyt mitään viksua, päätin säveltää itse mitä mieleen tulee. 

Täytekakuista saankin sitten kiittää Juttaa! En koskaan aiemmin ollut täytekakkuja tehnyt ja edellisellä viikolla tekemäni harjoituskakku onnistui hienosti! Jutan täyteohjeilla ja vinkeillä sain valkosuklaa-lime-mansikkakakkuni onnistumaan. Myös sokerikuorrutteen sain hyvin asettumaan, yllätin itseni. Kukkamuotin ja sokerimassat ostin Confetin myymälästä Tammistosta ja ruusun taiteilin itsekseni ilman ohjeita. Helteet toki hieman vaikeuttivat hommaa, mutta onnistuinpa kuitenkin :) 

Valokuvaamisesta vastasi ihana Sara (Sara Huhtinen Photography, Salamaniskuja)! Kuvat ovat kauniita ja onnistuneita, varmasti päätyy "oikeiksi" valokuviksikin seinälle, niin kauniita otoksia tuli :) 

Jospa tästä pienille päiväunille ehtis, niin vois vähän kuittailla univelkoja... 

Ihanaa elokuuta kaikille :) 

Kommentit

  1. Onnea Wiljo nimestä ja kasteesta! Upeat tarjottavat sait loihdittua, tosi kaunis Wiljon kakku:) varmasti jää ihanat muistot juhlista. Kivaa ja leppoisaa loppukesää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Mukavaa loppukesää sinnekin! :)

      Poista
  2. Komea nimi ja kakku, ja aivan ihania kuvia! :) Onnea Wiljolle ja vanhemmille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja kiitos vielä niistä kaikista kakkuvinkeistäkin :)

      Poista
  3. Kiitos ihanista juhlista ja erittäin maistuvista tarjoiluista!
    Halauksia Wiljolle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun olitte paikalla juhlistamassa :) Ja kiitos herkullisista muffinseista :)

      Poista
  4. Onnea Wiljolle nimestä! Komea nimi ja hyvännäköiset tarjoilut! :)

    VastaaPoista
  5. Onnea Wiljolle ja vanhemmille ♥

    Komea nimi komealla pojalla. Ja upeet tarjoilut ootte laittaneet!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Täytyy jo alkaa harjoittelemaan tulevia synttärikemuja jne varten näitä kaikenmaailman kakkuja :D Ettei menis ihan sormi suuhun, kun W pyytää jotain autokakkua tms sitten tulevaisuudessa :)

      Poista
  6. Onnea koko perheelle! Tarjottavat näyttävät oikein nameilta, erityisesti ihastuin noihin sinisiin kukkakoristeisiin. Pohdit tuossa noita voileipäkakun koristeluja, niin vinkkinä voin ainakin sanoa sen, että meillä persilja on toiminut reunojen koristeena oikein hyvin, ja tuo ainakin kinkkukakkuun kivan lisämaun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Persiljaa mulla oli myös, mutta en tykännyt sitä ylenmäärin reunoille tunkea. :)

      Poista
  7. Onnea pienelle Wiljolle kasteesta ja nimestä! :) Tosi hienot kakut oot tehny! :)

    VastaaPoista
  8. Ihanat juhlat ja komealla pojalla hieno nimi (jonka mummi vahingossa arvasi)
    Taitava tyttäreni miehensä kanssa loihti upeat kakut ja onnistuneet juhlat <3 joita hellekään ei latistanut .
    Miniäni Sara ikuisti ammattitaidollaan muistot kauniisti kuviksi <3
    - Onnellinen mummi -

    VastaaPoista

Lähetä kommentti