Ei näin! / Alpaca Silk


Aloin innoissani neulomaan W:lle pipoa. Langaksi valitsin Hjertegarnin Alpaca Silkin, koska 60% alpakkaa, 30% merinovillaa ja 10% silkkiä kuulostaa täydelliseltä vauvaa varten. Värin numero on 1590 ja erä 977.

Vaan mitäs käy!? Saan itselleni siniset sormet. Väri ei lähde edes saippualla pesten. Todella mukava ensikosketus tähän lankaan.... Suuri pettymys. Mä en kyllä ajatellut tehdä vauvastani Smurffia.. 

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. No on juu.. Edelleen sinisillä sormilla täällä näpyttelen. :( Laitoin eilen sähköpostia suoraan Hjertegarnille, katsotaan mitä vastaavat -jos vastaavat. Mutta tän perusteella en todellakaan oo ostamassa tätä lankaa tulevaisuudessa.

   Poista
 2. Ohhoh :O Ei kiva.

  Mutta toi smurffikommentti - ihan parhaat iltahepulinaurut. Kiitos ;))

  VastaaPoista
 3. Smurffijuttu on lähtöisin Instagramista ;) Joo, kurja homma tuo kyllä. Ei ihan kauheesti hotsita ostaa tuota lankaa jatkossa.. Valmistajalle suoraan laitoin palautetta, vaan eipä oo vielä kuulunut mitään.

  VastaaPoista
 4. Oho! Mistä ostit langan, sen kautte voi kans yrittää reklamoida?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä sain sen Lankamaailmasta blogitapahtumassa. Täytyy koittaa sinnekin olla yhteydessä, jos tuolta Hjertegarnilta ei nyt tosiaan tule mitään vastausta.

   Poista
 5. Hui! Aika jännä toisaalta, koska itse tein keväällä samaisesta langasta aivan ihanan neuleen, johon tikutin 5,5 kerää juurikin tuota sinistä Alpaca Silkiä ilman pienintäkään merkkiä sormien värjäytymisestä. Muissakin väreissä olen ko. lankaa käyttänyt, ja itse rakastan sitä aivan älyttömästi. Ehkä sait vain vahingossa huonoa erää - reklamaatio tosin on kyllä tuollaisessa tapauksessa paikallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh. Eli ilmeisesti langan ei kuulu päästää väriä näin... Juu palautetta oon nyt laittanut sekä valmistajalle että liikkeeseen, josta langan sain. Tosin mistään ei ole vastausta kuulunut.

   Poista

Lähetä kommentti