Arvontaa tuloillaan..Pian häämöttää 60 lukijan raja. 

Blogin kirjoittamista aloitellessani joitakin vuosia sitten ajattelin, että on kiva, jos edes muutama lukija jää seuraamaan ja jättää joskus kommentteja. Pääasiassa kirjoitin itselleni. Kirjoittaminen on oikeastaan aina tuntunut hyvältä ja siinä oli suuri syy blogin aloittamisellekin. 

Paljon on muuttunut. Arjesta kertova blogi on täyttynyt pääasiassa käsitöistä. Muutakin toki mahtuu vielä mukaan. Käsityöpainotteinen blogini kuitenkin on, sillä muutaman vuoden aikana käsitöistä on muodostunut tärkeä harrastus. Se on jotain, johon voi toisinaan uppoutua, saa nähdä oman kädenjälkensä jossain ja monesti neuloessani tai virkatessani tulee aseteltua asiat päässä oikeaan järjestykseen. Muut käsityöihmisetkin  varmasti allekirjoittavat tämän. 

Teitä lukijoita on matkan varrella tarttunut mukaan jo huimat 58. Kiitos jokaiselle, te teette blogin kirjoittamisesta mielenkiintoisempaa, koska nyt blogi on myös vuorovaikutuksellinen asia. On kiva kuulla mielipiteitänne ja ideoitanne - ja ihan vain kuulumisiakin! 

Jos ja kun 60 lukijan raja ylittyy, laitan pystyyn arvonnan. :) 
Palkinnon/palkintojen sisällöstä en vielä ole täysin varma, mutta käsitöihin se liittynee kuitenkin. Ehkä. Katsotaan sitä sitten :) 

Kommentit

Lähetä kommentti