DIY: Pahvilaatikosta kauniimpiMitä tehdään silloin, kun halutaan uusi, katseenkestävä säilytyskori? No, tehdään sellainen itse. Pahvilaatikko, jonka "kansi" on painettu sisään, kangasta ja kuumaliimaa. Toimii! Apumiehen puuhamattokin näkyy kuvissa. Välillä piti pitää taukoja, kun pikkumiehen hermot ei ihan kestäneet ;) Mutta valmista tuli. Kangas on tarkoituksella jätetty ryppyyn, ensinnäkin siksi etten jaksanut alkaa viilaamaan pilkkua sen kanssa ja toisekseen sen takia, että mun mielestä se on kivan rento! :) 

Ja mikä tärkeintä, ajaa asiansa paremmin kuin hyvin :) 

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Kiva, kun tykkäät :) Mulla on jo pidempään pyörinyt tämä päässä. Tuli viimein toteutettuakin :)

   Poista
 2. Hauska idea! Minä kun päälystin vain noita kenkälaatikoita paperilla. Tätä täytyy itsekin kokeilla. Laatikollinen kankaita on odottanut uusia ideoita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jotenkin ajattelin, että kankaalla saa nopeammin ja vähemmällä "viilaamisella" kivempaa jälkeä ;) Paperikaan ei oo huono!

   Poista
 3. Hauska ja tosiaan rento idea päällystää laatikko :)! Lopputulos on ihan kun jostain sisustuskaupasta hankittu. Just yks päivä ihmettelin kirjakaupassa, että kuumaliimapistooli maksoi yllättävän vähän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei nuo kuumaliimapistoolit kalliita ole :) Ja hemmetin käteviä! ;) Siistimpikin tuosta ois voinut tulla, mutta ajaa nyt asiansa paremmin kuin hyvin :)

   Poista
 4. Hyvä idea! Ja kuumaliimapistooli alkoi kiinnostaa - sillähän vois väsätä vaikka mitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmettelen, ettei sulla jo sellaista ole? :) Se on kyllä tosi kätevä ihan mihin vain :)

   Poista
  2. Ha-haa :D Totta! Se sopisi eri hyvin tuonne samaan laatikkoon niittipyssyn, Dymon ja akryylimassapusertimen kanssa :)

   Poista
  3. Juu, kyllä ehdottomasti :) Multa puuttuu Dymo, mutta paljon muita vekottimia löytynee autotallista kyllä..

   Poista
 5. Aika paljon kivempi kuin lähtötilanne. :) Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti