Syksy!
Ai että, mä rakastan syksyä. Nää värit, ilman viileys ja kirpeä tuuli. Ah! Taidan kuulua vähemmistöön? Oon nyt kunnostautunut vaunulenkkeilyssäkin, kun W:lle saa pukea päälle ilman, että se raasu hikoilee itsensä märäksi ja itsellekään ei tule niin hiki näillä keleillä. Eilisen saldo on melkein 9km vaunulenkkeilyä, eilen reilu 5km. Tänään pidetään tauko, kun on luvattu vettä eikä mulla vielä ole sadetakkia.

Blogger mokasi. En saanut eilen julkaistua tätä postausta, eikä tää tallentanut kuin yhden tekstinpätkän. En myöskään muista enää mitä kirjoitin. Joten täytyy yrittää toisella kerralla lisää. Alimmassa kuvassa on kuitenkin lounaani perjantailta, kanaa, nuudeleita, maissia, kananmunaa ja avokadoa. Maistui todella hyvältä (ja terveelliseltä!)

Ja kyllä, kellonaika on oikein. Tänään noustiin huonon yön jälkeen klo 04:30. 

Kommentit

 1. Onneksi meitä on sitten kaksi... Syksyn kuulaat ja kirkkaat aamut, syyssateet, pimeät illat, kynttilät, tuuli... Ihanaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, syksy on ihanaa aikaa. Keväisin valon lisääntyessä mulle iskee ahdistus sitten. Syksyllä kun voi hyvällä omatunnolla vetäytyä sohvan nurkkaan, kun taas keväällä kaikki hehkuttaa miten on ihanaa kun tulee kesä.. hyi.

   Poista
  2. Niin totta - kesä: yliarvostettu vuodeaika...

   Poista
  3. Kappas, en edes tajunnut :D Vuodeajaksi ei kyllä voi sanoa, sänkyhän ois litimärkä hiestä! :D

   Poista
 2. Värikkäät lehdet, kirpeät aamut ja pimeät illat kruunaa kynttilät. Villasukat ja sateen ropina. Mä tykkään!!

  VastaaPoista
 3. Syksy on ihana, onneks meillä on 4 vuodenaikaa. Nopeasti kyllästyisi, jos aina paistaisi aurinko ja olisi kuuma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tänä vuonna on myös se talvi.. Se kun viime kerralla jäi ihan välistä! :)

   Poista
 4. Rakastan syksyn väriloistoa ja kirpeitä syysaamuja mutta inhoan syksyn tuomaa pimeyttä. Pimeyden takia pidänkin enemmän talvesta. Lumen tuoma valo, jaloissa narskuva lumi ja pakkasen punaamat posket! Ihan parasta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, talvi onkin parasta aikaa, kun lumi valaisee pimeälläkin :) Sitä odotellessa! Jos tänä talvena ois edes pakkasia ;)

   Poista
  2. No niimpä! Pidetään peukut pystyssä. :)

   Poista

Lähetä kommentti