Virkatut lasinalusetVirkatut lasinaluset 
(ohje Ravelrystä)

Näitäpäs oli mukava virkata! Valmistuvat alta aikayksikön ja ovat muutenkin hauskoja. Yhdestä puuvillakerästä (50g) tulee neljä lasinalusta. Viideskin varmaan tulisi, mutta eikös yleensä kaikki ole neljän tai kuuden seteissä? Näitä on siis neljä kumpaakin laatua.

Vaaleanruskeisiin en halunnut mitään tehostetta käyttää, miellyttävät omaa silmää kovasti ilmankin. Valkoiset sen sijaan saivat kirkasta sinistä koristeekseen. 
Pukinkonttiin taitavat sujahtaa... 

Virkkaamiset on helppoja vauvan kanssa tehtäviä käsitöitä, kun ne voi jättää aina kesken helposti. Vielä kun joskus saisin aikaiseksi ostaa (tai toivoa lahjaksi) sellaisen setin kunnon virkkuukoukkuja, joissa on se sellainen paksumpi, ergonomisempi, varsi. Mulla on yksi sellainen, kokoa 2.5, mutta isompiakin kokoja olis kiva olla. Eipäs kun! Onhan mulla myös koko 10! Eli matonkudeostoksille tarttis suunnata... Virkatuille matoille ois tarvetta :) Ne on niin helppo heittää pesukoneeseenkin. 

Kommentit

 1. Nää on kyllä hirmu kivoja. Ja tosi kiva tuo sininen tehoste noissa valkoisissa! :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä idea. Kiitos vinkistä. Lankaa löytyy varastoista juuri sopivasti tuollaisia varten. Saan samalla muutaman pienen kerän pois kaapin pohjilta. Hyvää kesää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, näihin menee todella kivasti jotkut "turhat" kerät :) Joten olepa hyvä :)

   Poista
  2. Juu, näihin menee todella kivasti jotkut "turhat" kerät :) Joten olepa hyvä :)

   Poista
  3. Juu, näihin menee todella kivasti jotkut "turhat" kerät :) Joten olepa hyvä :)

   Poista

Lähetä kommentti