Melkein kuin uusi


Tulihan sitten vaihdettua blogin ulkoasua kertaheitolla. 

Etsy on aivan (liian) pullollaan valmiita pohjia. Kokeilkaapa itse hakea vaikkapa hakusanoilla responsive premade blogger template.. Huh :D Monta päivää jo tuskailin, että eihän sieltä löydä omaansa millään. Miten niistä voi muka valita. Kuitenkin onneksi tiesin suunnilleen mitä haluan ja löysin luotettavan tuntuisen myyjän. Ja nyt tämä blogi näyttää tältä :) Joskus kun tuon bannerin kimppuun kävisi ja tekisi uuden. Profiilikuvani tuossa sivussa näyttää ainakin omalla ruudullani tosi suttuiselta, siihenkin täytyy paneutua lähipäivinä tarkemmin. 

Miltäs näyttää? 

Kommentit

 1. Hyvältä ja toimivalta näyttää ulkoasu. :) Ensimmäistä kertaa tosin löysin blogiisi, joten vertailukohdetta edelliseen ulkoasuun ei ole. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa siis! :) Hyvä, että näyttää ihan toimivalta :)

   Poista
  2. Tervetuloa siis! :) Hyvä, että näyttää ihan toimivalta :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää. :) Esittelykuva on tosiaan sumea mutta sun bannerista tykkään hurjasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sainkin jo pohjan tekijältä vinkkejä siihen sumeuden poistamiseen, mutta ei vielä onnistu.. Katsotaan, josko senkin saisi ojennukseen. Banneri on kyllä kiva, mutta jotain vaihtelua voisi olla kiva saada, tuo kun on ollut jo piiiiitkään :)

   Poista
 3. No onpas kivan näköistä :D minä tuskailen vielä ihan perusasioiden kanssa tuolla blogissa... saat joskus opettaa minulle näitä kivoja kikkoja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Joo, siinä menee hetki ennenkuin tietää mitä tekee ja vielä keksii mitä just itse haluaa :D Voin kyllä opettaa :) Sillä mallinmuokkaustyökalulla pääsee jo tosi pitkälle, kun voi säätää esim blogin leveyttä..

   Poista
 4. Todella raikkaan näköistä! Kaikkea sieltä Etsystä löytyykin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo, todellakin löytyy kaikkea :D Kiva, että miellyttää silmää :)

   Poista

Lähetä kommentti