En ostanutkaan karkkia, vaan...


Tänään kävi niin hassusti, että kauppareissulla ihmettelin karkkihyllyllä, kun ei mitään tee mieli. Käänsin selkäni nameille ja edessäni oli lehtihylly. Jospa jonkin virkkauslehden ostaisin. Olivat kuitenkin tylsiä minun makuuni, joten katseeni kiinnittyi tähän englanninkieliseen askartelulehteen. Oli muovitettu, koskapa mukana tuli timanttitarroja ja tuollainen nippu 3D-korttijuttuja. 

Mä oon surkea askartelemaan, mutta ostin lehden ihan juurikin siksi. Ehkä sieltä saa vähintäänkin inspiraatiota. Oon huono ostamaan kortteja, joten ne tulee kyllä tehtyä yleensä itse, mutta ovat vähän.. tylsiä :) 

Lehdessä on myös muutamia sivuja, joilla on leikkaa-liimaa -tyyppisesti kuvia ja pohjia, joita  voi käyttää korttiaskartelussa. Joihinkin lehdessä esiteltyihin kortteihin on myös "kaavat" lehden viimeisillä sivuilla. 

Tuskin nyt heti säntään askartelemaan kortteja, mutta onpahan materiaalia ja ideoita, kun seuraavan kerran täytyy kortti tehdä :) 

Ostatko itse kauppojen lehtihyllyiltä lehtiä? Mitä lehtiä ostat? 

Kommentit

 1. Ei sun kortit ole tylsiä! Ne on kauniita ja taiteellisella silmällä tehtyjä!
  Tuo ostamasi lehti näyttää tosi herkulliselta. Pitäisi itsekin opetella askartelemaan... Ehkä pääsiäiseksi jotain...

  Itse ostan - yllätys yllätys - puutarhalehtiä. Sisustuslehtiä - joo, mutta enemmänkin puutarhalehtiä :) Paljon tulee tilattunakin, mutta joskus löytyy jotain kivaa ja uutta lehtihyllystäkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mä oon kyllä huomannut, että kun laajentaa kielen englantiin, niin löytyy jos vaikka mitä uutta ja kivaa :) Suomenkielisissä lehdissä on aina ne samat jutut..

   Ja kyllä, tylsiä ovat! Ootapa vaan kun saan joskus noista jotain tehtyä, niin oot sinäkin samaa mieltä! :D

   Poista
 2. Näyttääpä runsaalta lehdeltä :) Mä oon niin huono tuon englannin kanssa että niitä lehtiä en edes ole vilkaissut. Joskus kun ostan lehtiä niin pääpaino on sisustuslehdissä ja Novitan lehden ostan aina lomalle... ja jatkossa taidan ostaa silloin tällöin Suuri Käsityölehden, kun sen tilaus loppui eikä se ilmesty enää postilaatikkoon..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, runsaan tuntuinen onkin, vaikka kovin paljon mainoksia verrattuna suomalaisiin vastaaviin :) Mutta kyllä tuon lehden avulla jo kortteja tekee :D

   Mulla taas ilmestyy se Novita postilaatikkoon äitini tilaamana .. :)

   Poista
 3. Ihanalta vaikuttaa tuo lehti, paljon parempi ostos kuin karkit ;)
  Itse ostan aika harvoin lehtiä, mutta pari kertaa olen ostanut Flow-lehden englanninkielisen version (http://www.flowmagazine.com). Se on aika kallis, mutta jotenkin aivan ihana ja inspiroiva, täynnä kauniita kuvia ja ideoita sekä hyviä juttuja kaiken muun lisäksi :) Kerran innostuin jopa tilaamaan tuolta nettisivuilta Flow Book for Paper Lovers-kirjasen ja siitä onkin riittänyt materiaalia kortteihin, lahjapaketointiin ja vaikka mihin kivaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa! Täytyykin käydä kurkkaamassa joku kerta :) Tuo mun lehtipaketti maksoi kympin verran, mutta jotenkin en osaa ajatella sitä hinnakkaana, kun ne jutut ei kuitenkaan vanhene, vähän sama kuin käsityölehdissä :)

   Poista

Lähetä kommentti