Kuulumisia, 9,5kkBlogin päivittely on hieman hitaanlaista, kun on tuo pieni piipertäjä menossa mukana :) Kirjoitellaanpas siis hieman vaikka meidän kuulumisia taas vaihteeksi. 

W:lla on ikää 9,5kk ja vauhti on huima. Ekojen kuukausien itkuisuus on poistunut ja tilalle tullut nauravainen ja iloinen poju! Joka paikkaan pääsee ja niihin myös mennään. Ryömiminen on vaihtunut konttaamiseen (vaikka monet uskoivatkin sen jäävän tällä vauhtihirmulla väliin) ja jaloilleen nousee mm. housunpunttia vasten. Nykyään pään kopsauttelutkin ovat melko harvinaisia, lähinnä todella väsyneenä on tasapaino sen verran huono, että saattaa horjahtaa ja kellahtaa kumoon. 

Hampaita on tullut kaksi, keskelle alas. Siihen viereen on ehkä mahdollisesti tuloillaan lisää. 

Kirjojen lukeminen (lue: sivujen kääntäminen) on hirmu hauskaa puuhaa, samoin pussailu! Pusuja saa niin eläimet, ihmiset kuin edellä mainitut kirjatkin. 

Unirytmi on vaihtunut. Aiemmin kun W oli valmista kauraa yöunille jo klo 18, niin nyt on jo monta iltaa mennyt klo 20 asti yöunille meno. Hurjaa, sanoisinko. Kesäaikaan siirtyminen toki vaikutti tunnilla. Rytmin muutoksen takia myös aamut on myöhentyneet, eikä meillä keitellä kahvia enää viideltä aamuyöllä. Nyt kahtena aamuna on noustu vasta 07:30, mikä tuntuu ihan utopistiselta! Ainakaan ennen kuutta ei olla noustu hetkeen. Parhaiten nukkuu meidän välissä, vaikka nyt iltaisin omaan sänkyyn nukutetaankin. 

Pahin vierastaminen on loppunut ja tilalle tullut vain jonkinasteinen varauksellisuus, mikä ei omasta mielestäni suinkaan ole huono asia. Eihän nyt kaikkien kanssa ole pakko kaveerata ;) 

Kaikenkaikkiaan elämä on mallillaan ja vauva-arjen ehkä isoimmat myllerrykset alkavat olemaan jo vähän takana päin. Eihän tässä 1v-synttäreihinkään enää kauaa ole! Täytyykin varmaan alkaa jo suunnittelemaan jonkinlaista koristeiden tekemistä, jos vaikka kerrankin laittais kodin oikeasti juhlakuntoon. Vinkkejä siis otetaan vastaan, viirejä tai paperisia palloja voisin ehkä kuvitella tekeväni :) 

Käsitöitä on valmistumassa, mutta kun niiden tekeminen on välillä hieman hidasta... ;) Tulossa on kuitenkin, Instagramista löytyy aktiivisempaa päivitystä niihinkin. 

Iloista pääsiäistä!

Kommentit

 1. Kiva lukea teidänkin kuulumisia pitkästä aikaa :) sulle on muuten haaste mun blogissa, hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoo, täytyykin käydä lukemassa :) Hyvää pääsiäistä sinnekin :)

   Poista
 2. :) hauska pieni mies onkin W:stä jo tullut :) ja varauksellisuus on vain hyvästä - mutta kun pari autoa lelulaatikosta löytyy, niin jopas purina alkaa :)
  Ihanaa pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti