Sormet mullassa

No niin. 

Käsityörintamalla on hieman hiljaista nyt kaikkien hampaiden puhkeamisten, kotitöiden ja olemattomien omien aikojen takia, joten kuvataan sitten vaikkapa kukkia. Meidän pieni mies rakastaa kaikenlaisia kukkia ja hihkuu onnesta aina kun mennään lähikaupan pihalle pystytetyn kukkakaupan läpi! Nauravat meille varmaan kohta siellä, kun joka toinen päivä ostetaan jotain ja melkein joka päivä kävellään ainakin läpi. Sitäpaitsi meitä on aina palvellut yksi ja sama nainen. Sieltä on ostettu jos jonkinmoisia kukkivia rehuja. Mm. nämä kuvien pelargoniat ja siniset mysteerikukat. (Saa kertoa, jos tietää näiden nimen!) Vaikka mä kovasti suunnittelin, että pysyn lila-kelta-valkoisissa kukissa, niin hups vain. Nyt on myös sinisiä ja vaaleanpunaisia. 

Mies kun jäi kesälomalle, innostui hän kovasti hortonomin puuhista. Käytiin Bauhausissa ja Plantagenissa ja mies teki kivipenkin olohuoneen ikkunan alle (ehkä kuumin mahdollinen paikka ikinä!) ja on leikannut ahkerasti nurmikkoa ja istutettiin havupuita ruukkuihin terassille ja punottuja pajuja kanssa. Näistä kuvia myöhemmin vielä. 

Meillä on todella suojaisa takapiha ja siellä on kiva oleskella. Ollaankin W:n ja miehen kanssa siellä joka päivä vähän jotain puuhasteltu. W:n kanssa tosin lähinnä katseltu (ja revitty) kukkia ja heitelty kiviä. Hiekkalaatikkokin meillä on ja sillekin on koko ajan enenevissä määrin käyttöä. 

Suunnitelmissa ois lähiaikoina myös suunnata lankakaupoille.. Joskohan sitä Ogelin Lankamaailmaan lähtis hypistelemään taas. Ehkä huivilankaa tai virkkauslankaa tai kuteita tai... 

Kommentit

  1. Olisko kesäleimu tuo mysteerikukka :) mä olen kans intoontunut laittamaan kukkia parvekkeelle, pelargonit on lemppareita!

    VastaaPoista
  2. Olette kyllä ahkeroineet pihalla - ne havut ja pajut ovat ihania! Ja kiva, että noille mysteerikukille löytyi nimi :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti