No NYT!

No vihdoin. 
Vihdoin sain Nurmilintuni valmiiksi. Ei siitä puuttunut kuin osa viimeisestä pitsistä, mutta hyllyn päällä se silti lojui odottamassa aikaa/motivaatiota. 

Lankana Wollmeise Twin ja värit on taas kertakaikkisen herkulliset, eikö? Kaikissa kuvissa värit ei toistu yhtä raikkaina kuin luonnossa, mutta kuitenkin. :) 

Tänään on satanut oikeastaan koko päivän, mutta yhdessä välissä iltapäivällä pilkotti aurinkokin hetken aikaa ja säntäsin silloin ulos kuvaamaan huivia, jotta saan kuvat tännekin. 

Huivia oli kiva neuloa, melko helppoa ja meni sopivana tv-neulomuksena. Katsottiin tän huivin aikana ainakin Hannibalia Netflixistä. Päättelyreunaan en tehnyt nyppyjuttuja, koska pidän tasaisemmasta reunasta. Se kuitenkin käytössä myttääntyisi niin, ettei siitä paljon iloa olisi. 

Uusi huivi on jo puikoilla, Ilosofiaa-blogin ohjeen mukaan. Saas nähdä kuinka kauan sen valmistumiseen saan aikaa kulutettua.. 

Kommentit

 1. On kyllä nätti! Tää malli on munkin to do-listalla, kun löytyis vaan sopiva lanka. :D Paljon sulla meni muuten lankaa tähän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öö, mulla oli 150g kerä ja varmaan reilu 50g jäi vielä.. en punninnut kylläkään.. :)

   Poista
 2. VaUtSi. Onpas hieno huivi. :) Jotenkin sellainen kesäinen tuulahdus tulee mieleen näistä kuvista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Kiitos! Tykkään tosi paljon itsekin tästä lopputuloksesta :)

   Poista
 3. Blogissani (meri.fi) on sinulle haaste :)

  VastaaPoista
 4. Hei, sinulle on Liebster Award-tunnustus blogissani! :) http://a-bstrakti.blogspot.fi/2015/08/liebster-award-tunnustus.html

  VastaaPoista

Lähetä kommentti