Ompelukoneen kesytys jatkuu..
Kerroinkin jo taannoin yrityksestäni ystävystyä Singerini kanssa. Noh, nyt se jatkuu. Tilasin Kangastukusta muutamia trikookankaita ja vähän resoria. Tänään leikkelin kankaat kaksiin housuihin ja nämä helpommat sain ommeltua tänään päivällä. Pienet sormet toki avustivat missä kykenivät, pääsääntöisesti onneksi syöttötuolissa lastenohjelmaa katsellen ja Talk-muruja napostellen. 

Kaava on Ottobren Straight stripes ja ei kyllä voi housujen ompelu paljon helpompaa olla. Tämä trikoo on kovin liukasta verrattuna niihin muihin, mutta niin vain sain sittenkin ommeltua ja jopa ihan siististi. Kangas laskeutuu tosi kivasti, tykkään noista rypyistä ennen resoria.

Hyvällä mielellä jatkan siis edelleen ystävystymisyrityksiä!

ps. Edelleen nää kuvaukset lapsen päällä on aika hankalia ;)

Kommentit

 1. Hienot! Mäkin tykkään rypyistä ennen resoria :) mulla on tällä hetkellä työn alla haaremihousut ja ne aiheuttaa vähän päänvaivaa. Päätin nimittäin että haluan tehdä ne omalla kaavalla ja mä en todellakaan tiedä mitään kaavoittamisesta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos! Mä en tiedä myöskään... :D Mutta luulis, että googlesta löytyis apuja. Itsellesikö teet?

   Poista
  2. Ei itelle :D Eihän itelleen ehdi mitään tekemään, kun hyvä jos lapsillekaan. Nuoremmalle pojalle yritän tehdä. Viimeisimmästä versiosta puuttuu nyt vielä vyötärökuminauha ja lahjeresorit. Kunhan varastan jostain aikaa tähän hommaan niin teen ne loppuun. Jos onnistuvat koitan suurentaa kaavaa ja tehdä vanhemmallekin omat :D

   Poista

Lähetä kommentti