Kuulumisia



Anoppi kävi miehensä kanssa yhtenä sunnuntaina kylässä ja toivat tullessaan kukkia. Pitihän niitä heti hieman kuvaillakin, kun ei meillä yleensä kukkia ole. Kaunis kimppu!

W ei nykyään vierasta enää pahasti, hetken aikaa kestää lämmetä, mutta sitten ei puheesta tule kyllä loppua. Kovasti höpöttelee sekä omiaan että ihan oikeita sanoja. 
"Äiti, isi, kissa, (h)ampaat, (v)aapaat, (h)ousut, (l)intu, hana, (v)että, joo, ei, (h)ieno, puu, kuu, imuri, ovi, (s)einä, kori, (k)iinni, avaa, istu, seisoo, (l)iitu, auto, (mu)mmi..." jne. En edes muista kaikkia.. Asiayhteys kertoo paljon, mutta kyllä sieltä ihan oikeita sanoja tulee :D Kommunikaatio helpottunut kummasti, kun ymmärretään toisiamme sanallisestikin. 

Poskihampaat hankaloittavat hieman elämää tällä hetkellä, mutta ulkona nekin unohtuvat, kun täytyy jokainen roskis, postilaatikko, auto ja muut osoitella ja höpistä koko ajan. Kaupasta yleensä kävelee itse kotiin lähes koko matkan, toisinaan täytyy pysähdellä ihmettelemässä jokainen "(l)ehti!". 

Alkuvuodesta ois tarkoitus saada paikka johonkin lähellä olevaan päiväkotiin, mikä tarkoittaa sitä, että mun ois aika alkaa tutkiskella työpaikkoja. Muutama uravalinta on korvan takana, yksi tällä hetkellä ylitse muiden. Täytyy suunnitella hieman lisää, josko onnistuisi. 

Ihanaa loppuviikkoa kaikille!

Kommentit

  1. Kaunis kimppu :) Ihana W kun höpöttelee jo noin paljon! Viimeksikin jo pulinasta ei tullut loppua :) Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti sielläkin on ollut mukava viikonloppu :)

      Poista

Lähetä kommentti