Villasukat W:lleEnpä ole hetkeen saanut mitään näin nopeasti valmiiksi! Muutamassa päivässä sain valmiiksi pienet sukat pienelle miehelle. Ja silti sukista tuli liian suuret. Vaan onneksi lasten jalat tuppaavat kasvamaan kyllä, joten eiköhän nää käyttöön vielä pääse. Viimeistään ensi talvena, jos ei enää tänä talvena. 

Lanka: Novita 7Veljestä Aapo
Puikot: 3,5mm pyöröt
Tekniikka: magic loop

Sovittajana sai toimia nalle, sillä pojan jalat vipeltävät tällä hetkellä päiväkodin lattialla! Kyllä, meillä alkoi tänään päiväkotielämä. Näin alkuun W on hoidossa vain ma, ti ja pe, kunnes saan töitä. Sen jälkeen sitten kokopäiväisenä jatkuu hoito. Harmillisesti päiväkoti sijaitsee melko kaukana, Julkisilla matkaan menee reilu 30 minuuttia, mutta onneksi päiväkoti vaikuttaa kivalta. Tänään aamulla sain jo laiteltua taas hakemuksia ja ilmottauduttua työkkäriin ja muita sellaisia juoksevia asioita hoidettua. Isänsä vei W:n hoitoon ja kuulemma reippaasti sinne jäi, hoitajan syliin, eikä itkua tullut :) Kieltämättä en malta odottaa, että haen pojan kotiin. 

Käsityörintamalla on monta rautaa tulessa ja toivottavasti saisin hieman reipastuttua tämän bloginkin kanssa taas. Muutamia ideoita on korvan takana, josko saisin ne myös toteutettua aikanaan. 

Ihanaa helmikuun alkua kaikille!

Kommentit

 1. Ihanat junasukat! Ja kiva, että päiväkotielämä on alkanut hienosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Täytyy toivoa, että huomenna on yhtä hyvä päivä :) Mitäs teidän pojille kuuluu?

   Poista
  2. Hyvää kuuluu :) Meillä E:llä alko viime kuussa taas kerho joululoman jälkeen ja tosi reippaasti sinne aina jää :) Pienempi on kun papupata, aina hereillä ollessaan puhuu. Pääasiassa siis omalla kielellään, mutta kyllä jo välillä on sanojakin sanonut. Muun muassa yhtenä aamuna herätteli isäänsä "heää!" (=herää) huudellen sängyn vieressä :)

   Poista
  3. Hih, ihanaa! W puhuu myös, ihan sanoja tulee. Juuri eilen päiväkodista hakiessani hoitaja sanoi, että höpöttää koko ajan :D

   Kivaa, että teillä menee hyvin :)

   Poista
  4. Hih, ihanaa! W puhuu myös, ihan sanoja tulee. Juuri eilen päiväkodista hakiessani hoitaja sanoi, että höpöttää koko ajan :D

   Kivaa, että teillä menee hyvin :)

   Poista
 2. Ihanaa helmikuuta teillekin! Iso elämän muutos teille kaikille :)
  W:kin saa kavereita päiväkodista ja oppii taas paljon uutta. Peukut pystyyn että kiva työ löytyisi!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti