Piirakkaa x2
Johtuuko sitten lisääntyvästä valosta ja kevään tunnusta vai puhutteliko lähinnä yksinkertainen, mutta pienellä jujulla varustettu käsityö, mutta puikoilta tipahti viikon sisään kahdet piirakkasukat

Nämä ovat ihan loistavaa tv-neuletta, matkaneuletta tai seurusteluneuletta. Tai ihan vaan neuletta. Mallikerran oppii hetkessä muistamaan ulkoa, langat käytännössä soljuvat puikoilla ja sormilla ja yhtäkkiä - hups - onkin sukkapari taas valmiina. 

Lankana Novita 7Veljestä
Puikot 3,5mm pyöröt

Valkoisiin sukkiin meni n. 1,5vrk, oransseihin hieman pidempään, koska aloitin samaan aikaan yhden toisen projektin ja sen kanssa ähersin muutaman illan innokkaasti. Sitten kuitenkin palasin viimeistelemään oranssitkin piirakkani. 

En tiedä mitä tapahtui, mutta valkoiset istuvat jalkaan kauniimmin kuin oranssit. Oranssit hieman tympeästi lörpöttävät, mutta eipä haittaa menoa. Kotisukkina toimivat kyllä. Valkoiset pääsevät annanpastästäyhtäkkiälahjanjollekin-laatikkoon, jossa on muuten myös pari pipoa, huivia ja sen semmoista pientä odottamassa sopivia juhlapäiviä. 

Nämä piirakkasukat mukaanlaskettuna olen tehnyt nyt yhteensä neljät piirakat. Eikä kyllä vieläkään kyllästytä :)
Kuinka monet sinä olet tehnyt?

Kommentit

 1. Piirakat on kyllä yks kivoimmista malleista! Yhet pitäis nyt tekasta itelle kun ostin sopivasti uuden langan, mutta muuten niitä on muutama pari jo tehty ja käytössäkin! :)

  VastaaPoista
 2. Piirakat on ♡♡ Pienenä tosin inhosin niitä, kun oli aina mytyt kengissä, mutta nyt tykkään kovasti! :) Muutamat piirakat oon tehnyt, mutten itse omista yhtiäkään :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sittenhän sun täytyy tehdä omaankin jalkaan ;) On kyllä kiva malli tehdäkin.

   Poista

Lähetä kommentti