Rouheaa virkkausta


Edellisessä postauksessa jo mainitsinkin aloittaneeni jonkin uuden projektin, jonka parissa vietin pari iltaa ahkerasti. No, nyt se projekti on taas hieman edennyt, mutta valmiista ei vielä voida keskustelussa puhua. 

Ostin hyvään hintaan laadukasta luonnonvalkoista trikookudetta. Aikani netistä selattuani päädyin Kauhavan kangasaitan Aura-maton ohjeeseen

Koukkuna minulla on 10mm karski koukku, koska trikookuteeni on selvästi ohjeessa mainittua Lilli-ontelokudetta paksumpaa. Siispä matostakin tulee valtava. Nyt jo halkaisija n. 120cm. Voipi olla, että lopuksi sovellan ohjetta jotenkin, koska en ole vakuuttunut kuteen riittävyydestä (viiden kilon verran sitä on). Trikoo on tasapaksua ja laadukasta, täydellisen pehmeää. Silti jälki on mukavan rouheaa ja jotenkin .. mukavan epätäydellistä.

Milloin sinä olet viimeksi tehnyt kuteista jotain?

Kommentit

 1. Aloitin jo hyvän aikaa sitten trikoomaton virkkaamisen, mutta en ollut tajunnut ostaa läheskään tarpeeksi kudetta. Matto jäi odottamaan purkamista ja inkarnaatiota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kurja tilanne! :/ Toivottavasti kuteista muodostuu jotain muuta :)

   Poista
 2. Ihana tämäkin :) itsellä on lanka-arkussa vuosia muhinut iso pussillinen kudetta, johon ei vain ole tullut tartuttua. Pitäisi kyllä :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti