Blogitapaaminen Lankamaailmassa 5.4.2016


Tämän viikon tiistaina oli jälleen kerran ihana tilaisuus tiedossa; Oulunkylän Lankamaailman blogitapaaminen! Paikalla oli kivoja tyyppejä ja tunnelma jälleen kerran katossa.

Heti pöytään istuttua sai eteensä tervetulomaljan ja muita paikalle tulijoita odotellessa kaivettiin kutimet esiin ja tikutettiin kuka mitäkin. Ainakin villapaitaa, huivia ja tiskirättiä oli kansabloggaajilla työn alla. 

Viime syksynä teemana oli värit, tällä kertaa muodot. Kuulimme miten erilaiset muodot vaikuttavat alitajuntaamme ja ohjaavat tekemisiämme sitä kautta. Täytyy sanoa, että mielenkiintoista, vaikka suhtauduinkin varauksella aiheeseen. Värien vaikutus alitajuntaan menee paljon paremmin jakeluun kuin muotojen vaikutus, mutta onhan siinäkin perää.

Saimme tutustua myös ihaniin uutuuslankoihin, mm stretch-sukkalankaan, puuvillapellavaan ja hapsulankaan (kuulemma tosi trendikästä, suurin osa paikallaolleista, minä mukaanlukien, tätä kovasti ihmetteli). Hauska uutuus oli myös pesusieneksi soveltuva, karkea hapsulanka. 

"Virallisen" osuuden jälkeen oli vapaata seurustelua ja ostosten tekemistä. Onneksi olin jo vähän suunnitellut etukäteen ostoslistaani ja kassiin päätyikin 10 kerää Tilda-puuvillalankaa. Josko jonkin neuleen tekisi seuraavaksi.. Kesäinen, pitsiä tai ei, mutta ohje uupuu vielä, vinkata saa!

Lahjakassikin saatiin taas ja minulta on korkkaamatta enää stretch-sukkalanka! Ohhoh. Yllätin ihan itsenikin.. Blend bamboo muotoutuu tiskikukiksi, Hjertegarnin Cotton linenistä puolestaan on tulossa pikkupyyhe.. Suurta suosiota nauttiva peruspuuvillalanka Cotton 8 on saamassa pitsiliinan muodon.. Näistä lisää sitten myöhemmin.. :) Kassissa oli mukana myös Knitpron Zing-alumiinipuikot koossa 3mm (100cm pyöröt) sekä Knitpron sukkapuikot.

Käy toki kurkkaamassa myös muiden reissukertomukset:

Ihanan aurinkoista sunnuntaita sinulle!

Kommentit

 1. Tällainen tapaaminen kuulostaa tosi kivalta. Lahjakassin sisältökin on aika herkullinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, on todella kiva nähdä ihmisiä blogien takaa :) Lahjakassi oli oikein herkullinen, en ole niitä ennen näin nopeasti tuhonnutkaan :D

   Poista
 2. Oli oikein kiva tavata :) Sinähän olet ahkerasti käynyt lankojen kimppuun,minä olen saanut ne vasta kaappiin laitettua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, minulla oli takataskussa pari käyttötarkoitusta tiedossa, niin pääsin heti aloittamaan :) Oli mukava tavata!

   Poista
  2. No, minulla oli takataskussa pari käyttötarkoitusta tiedossa, niin pääsin heti aloittamaan :) Oli mukava tavata!

   Poista
 3. Sulla näyttäis olevan paljon enemmän tunteja vuorokaudessa kuin mulla :) Oli kiva nähdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johtuu siitä, että W on osa-aikaisesti päiväkodissa ja minä kotona.. :D Asiaan kyllä tulee muutos, kun sain työpaikan ja aloitan maanantaina ;) Loppuu tämä postaustahti.

   Poista
  2. Ai sulla semmoinen muutos kuvioihin - onnea työpaikasta! :)

   Poista
  3. Joo! Eilen sain just soiton, että pääsin töihin :) Pääsee taas elämänsyrjästä kiinni, eikä tarvitse istua kotona :D

   Poista

Lähetä kommentti