Hei, pitkästä aikaa!
Tjaa-a, on tämä blogi jo tarpeeksi kauan ollut hiljaa!

Olen siis edelleen olemassa ja hengissä, aikaa vain ei ole ollut koneen esillekaivamiseen saati kuvien ottamiseen ja kirjoittamiseen. Aloitin (päivä)työt huhtikuun puolessa välissä ja sen jälkeen en ole kotona konetta avannutkaan. :D Töissä on mennyt hyvin ja sain jo jatkoakin vuoden loppuun. Ala on ennestään tuttua, mutta uusi ympäristö, uudet (aivan ihanat!) työkaverit ja uudet tuulet tuntuu todella hyvältä. Nautin suuresti. 

W:llä menee tarhassa hyvin, on oppinut siellä nukkumaan yläsängyssä. Aiemmin nukuttivat siis rattaisiin. Poika puhua pälpättää ihan mahdottomasti, hetken hiljaisuutta ei ole (paitsi nukkuessa). Muutamat korvatulehdukset sairastettu ja yksi ilmeisimmin infektioastma, mutta sekin hoitui onneksi hyvin. 

Tässä jo huhtikuussa kuvatut pitsiliinat, jotka sain muistikortilta vasta nyt pois ja esille. Innostuin siis pitsiliinoista, kun opin tulkitsemaan niitä ohjekuvia, joita lehdissä on. Vasenkätisenä ne täytyy vain ajatella toiseen suuntaan. Hyvin meni, ja tuo keltainen liina on kyllä ihan lemppari, koristaa tällä hetkellä eteisen pöytää :) Koukkuna oli 1,25mm Knitpron paksuvartinen koukku - Ihan ehdoton etenkin näin pienellä virkatessa :) 

Mitä teille kuuluu?!

Kommentit

 1. Ihanat virkkuut :)
  Tänne kuuluu hyvää - ihanaa kun syksy on jo ihan nurkan takana niin virtaa riittää taas vaikka ja mihin. Pihahommia ja mökin remppaa - siinä ne viikonloput kuluvat...
  Pitää istahtaa rattiin ja tulla teillekin käymäseen - tai te meille :)
  Ihanaa elokuun viimeistä viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että mulla ei riitä virta just ainakaan tällä viikolla mihinkään ylimääräiseen :D Mutta ehkä tämä tästä vielä :)

   Poista
 2. Näyttää olevan samat fiilikset bloggaamisesta muillakin! :D Ehkä yhden postauksen saa kerran kahdessa kuussa aikaiseksi vaikka ajatuksen tasolla bloggaaminen on usein mielessä! :D Että ei paniikkia, meitä muitakin samanlaisia tyyppejä on!

  Ps. Tosi nätit liinat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, vähän on jäänyt koko bloggaaminen taka-alalle, kun työt aloitin. Ei vain ole ehtinyt eikä jaksanut! Jos on pitänyt valita bloggaamisen ja käsitöiden tekemisen väliltä, niin valinta on ollut selvä! :D Mutta ainahan harrastuksissa on erinäisiä taukoja :) Hyvä tietää, etten ole ainut ;)

   Poista
 3. On kyllä kauniita liinoja 😊 Kiva, että sullakin alkaa blogitauko loppua. Samaa myös yritetään täällä. Blogiaiheita on alkanut pyörimään päässä ja se tuntuu ihan kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Joo, mulla ei varsinaisesti aiheita kyllä pyöri päässä mutta jos saisin edes joskus kuvattua jotain ja esiteltyä blogissa :) Aiheiden suhteen pää on kyllä melko tyhjä :) Ehkä tämä jouluun mennessä helpottaa :)

   Poista

Lähetä kommentti