Avon vol.1

Tilasin ystävältäni Avonin  tuotteita. Mulla on hieman ongelmallinen iho, kun se vaatii kovasti rasvaa (etenkin näin talvella) ja toisaalta useimmat rasvat tekevät kasvoista kiiltävät ihan koko päiväksi, vaikka kuinka kevyttä olisi. :/ Joten päätin sitten kertoa huoleni tälle ystävälleni ja hän suositteli minulle Avonin päivä- ja yövoidetta.


Jo purkit näyttävät herkullisilta! Mä tykkään valtavasti noista metallinkiiltävistä kansista :)
Eilen illalla sitten kokeilin ensimmäistä kertaa tuota yövoidetta. Yövoide on geelimäistä, läpikuultavaa voidetta. Se levittyi tosi mukavasti iholle, ei tarvinnut laittaa kuin ihan vähän :) Yövoiteella oli jossain määrin viilentävä vaikutus, se tuntui mukavan raikkaalta iholla, kun kävi nukkumaan :) Imeytyikin helposti!

Aamulla kasvot tuntuivat kosteutetuilta, mutta ei yhtään niin rasvaisilta, kuin useiden muiden yövoiteiden kanssa. Jännää :)

Aamulla sitten kasvojen pesun + kevyen kuorinnan jälkeen laitoin päivävoidetta. Voide ei ollut geelimäistä kuten yövoide, vaan ihan normaalia valkoista rasvaa. :) Sitä piti levittää hieman enemmän, kuin yövoidetta, mutta ei paljon kuitenkaan. Voide tuntui miellyttävältä iholla. Imeydyttyään iho ei kiillellyt yhtään samalla tavalla kuin ennen! Näistä pitäisikin jäädä sellainen mattapinta iholle. :) Näköjään toimii! Hieman iho vielä kiilteli kylläkin, jäin miettimään, että voisin ehkä huomenna kokeilla laittaa sitä hieman vähemmän :) Katsotaan sitten mitä tuleman pitää :)

Pidempiaikaisia vaikutuksia en vielä tiedä, katsotaan vaikka viikon päästä miltä iho tuntuu ja näyttää :) Näin 1vrk kokeilun perusteella olen tyytyväinen! :)

Kommentit