Istutuksia ja muita kuulumisia

Tiedän, että oon ollu surkea bloggaaja viime aikoina. Mielenkiinto ei vain ole yltänyt blogin päivittelyyn asti. Muuta kaikkea pientä olen kyllä puuhastellut.

Viime viikolla olin anoppilassa pesemässä niiden kaikki ikkunat. Okei, ne mihin ylsin ja jotka sain auki. Yhtä ikkunaa en nimittäin mitenkään päin saanut aukeamaan! Ja niihin korkeimpiin ikkunoihin en ylettänyt millään ilveellä, vaikka a-tikkaatkin olivat käytössä. Mutta sain siitä mukavan rahallisen korvauksen kuitenkin :)

Viime sunnuntaina, eli toissapäivänä, oltiin kiertelemässä taas asuntoesittelyitä. Yksi mieleinen löytyi! Se on kahdessa tasossa oleva rivitalohuoneisto. Rinteeseen rakennettu niin, että ulko-ovesta tullaan yläkertaan, jossa on keittiö, olohuone ja makuuhuone (jossa on oma kylpyhuone!) sekä lasitettu terassiparveke. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta sekä saunatilat. Ja sen terassiparvekkeen alla "kylmäkellari"-tyyppinen ratkaisu, siinä on seinät ja se on maan alla (rappuset ja ovi ulos omalle pihalle), mutta huone kuitenkin.

Se oli hieman sokkeloisen oloinen ja melkoisen huonossa kunnossa. Keittiö uusiksi, seinät uusiksi, katon maalaus... Mutta me molemmat tykästyttiin ihan kauheasti siihen :) Oli ihana! Saas nyt nähdä, ajateltiin kyllä tarjota siitä!

Mitäs muuta olen puuhastellut? No kasvatellut kasveja.Basilikaa ja ruohosipulia. Ruohosipulit pitäs kai siirtää johonkin parempaan purkkiin, koska ne tuntuu hieman kitukasvuisilta. :D Mutta kasvavat kuitenkin! Basilika alkoi oikein rehottamaan uuteen purkkiin siirtymisen jälkeen :)


Yhtenä päivänä menin kauppaan ostamaan lisää siemeniä. Metallin värisessä sinkkiastiassa on sinilobeliaa kasvamassa, eivät vielä edes idä. Maalatussa, vaaleankeltaisessa sinkkipurkissa taas kasvaa ruiskaunokkia. Ne alkoivat itämään heti! :) Hauska nähdä tuleeko näistä mitään, mutta ainakin on pientä puuhaa niiden hoitamisessa :)

Oma piha olis ihana :) Laittaisin sinne ainakin raparperia kasvamaan.. ja joitain monivuotisia kukkia, en vielä yhtään tiedä mitä :) Jotain.. Pitäkääs kaikki nyt peukkuja, et saatais kiva koti pian :)

Kommentit