Kroatiantuliaisia

Appivanhemmat olivat tuttavapariskuntansa kanssa kesän alottajaisissa Kroatiassa! Vuorovuosina vievät aina toisensa johonkin.

Käytiin eilen ulkoiluttamassa koiria anoppilan läheisessä metsässä ja käytiin piipahtamassa sisälläkin. Tuliaisia, kuului tervehdys :)Vaaleanpunainen kynsilakka on muuten pirullinen kuvattava! Koitapa saada juuri se oikea sävy vangituksi kameralle. No, en onnistunut, mutta nämä kaksi kuvaa ovat jo lähellä. Suorastaan karkkimainen sävy, vaaleanpunainen. Oikeastaan sellainen pastellin vaaleanpunainen.. Tai jotain, en löydä oikeita sanoja kuvaamaan :) Voimakas väri, vaikka onkin todella hempeä :) Yksi kerros lakkaa riitti. Ensin lakkasin vain varpaakynnet, mutta sitten oli pakko lakata myös sormien kynnet :) Eikös olekin nätti väri? Värikoodia en löytänyt mistään, en tiedä onko sitten ollut jonkinmoisessa hintalapussa, joka on otettu pois?

p.s. Sopii muuten blogin uuteen ulkoasuunkin kaikessa vaaleanpunaisuudessaan, eikö? Kun aikoinani täytin 22v, innostuin vaaleanpunaisista jutuista, sitä ennen en sitten yhtään (:

Kommentit

 1. Kyl on nättiä!
  Hempeä mutta voimakas:)
  Kivat appikset, kun toivat tuliaisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on muutenkin ihan loistavia tyyppejä, toivat tuliaisia tai eivät :) En vois kuvitella yhtään parempia, mukavampia, auttavaisempia ja ihanampia appivanhempia! (Vaikkeivät vielä virallisia sellaisia olekaan)

   Poista
 2. Onpas kivan hattarainen lakka :) Ja ihanan keväinen myös tää uus ulkoasu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Noissa kuvissa tää lakka näyttää vaaleammalta kuin onkaan, vähän kirkkaampi näin kun itse katselee :)

   Poista

Lähetä kommentti