Virkattu paita


Kuvaa takaa.


Kuvaa edestä.


Henkarissakin pysyy!


Paidan saa toki myös viikattua ;)

Siis mä en ole koskaan ennen virkannut/neulonut/ommellut itselleni mitään vaatekappaletta. Tähän asiaan tuli muutos. Virkkasin itselleni paidan! Lankana Novita Tennessee. Äsken sain ommeltua etu- ja takakappaleen yhteen. Langanpäätkin sain hienosti pääteltyä. Oon kyllä hieman ylpeä itsestäni! :D

Osaatteko sanoa, miten kannattaisi käsitellä tms, että olisi hieman pehmeämpi päällä? Tuntuu melko jäykältä tuo Tennessee, olisi varmaan kannattanut tehdä jostain hieman pehmeämmästä langasta.. :) Mutta eiköhän tuotakin voi päällä pitää :) Jee!

Kommentit

 1. Vau, tulipa hyvän näköinen.

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno, ei uskoisi ettet ole ennen tehnyt! Sertolla on nestemäistä Silkkivilla -pesuainetta, auttaiskohan se tekemään neuleestasi pehmeän? Kannattanee kokeilla...käy muuhunkin hienopesuun.

  VastaaPoista
 3. Täytynee harkita! Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No johan pomppas, oletpas taitava, tosi nätti paita. Itse en ole koskaan virkannut vaatteita enkä paljon muutakaan, villapaitoja olen joskus muutaman kutonut.

   Poista
 4. Kiitos :)

  Kannattaa kokeilla, nimittäin en mäkään tätä ennen ollu virkannu ku jotain pientä. Nyt täytyisi keksiä joku uusi projekti, kun tuli niin tyhjä olo ku tää valmistu :o

  VastaaPoista
 5. Missä löytyy tuohon tekemääsi paitaan ohje?On muuten upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpäs muuten osaa sanoa enää! En löydä sitä linkkiä, josta löysin ohjeen. Perusideana on kuitenkin tehdä ensin vatsakappale ja selkäkappale (erikseen) ja sitten kainaloiden kohdalta leventää hihojen pituuden mukaan.. Sellaiset T:n malliset kappaleet, jotka ommellaan yhteen.

   Poista

Lähetä kommentti