Kuvia uudesta kodista

Noniin :) Nyt on oltu alkuviikko töissä, tänäänkin iltavuoro. Eilen kaveri kävi tuomassa meille lainaan nettitikun, kun sillä oli tarpeettomana :) Samalla se pääsi testaamaan kameransa yhtä hassua linssiä, kun otti meidän talosta  kuvia. Tässäpä niitä nyt:


Tässäpä näkyy olohuonetta :) Ollaan ihan kivasti saatu jo tavaroitakin paikoilleen. Yhdessä makuuhuoneessa on vielä laatikoita :)


Ruokailutilasta kuvattuna. Tuo olohuone on todellakin iso! Ja kovasti tykkään tuosta meidän keittiöstä <3


Eteisestä. Käytävän päässä näkyy makuuhuone. Koska täällä on tilaa niin paljon, tuntuu tuo tilava eteinen tosi kivalta, eikä se vie edes turhia neliöitä :)


Sitten vielä terassilta. Hienosti on kaapannut myös mut siihen kuvaan (not :D ). Tällä hetkellä tuossa terassilla on (tulevien) appivanhempien tuomat paketit. Terassikalusteet nimittäin ;)

Ihan viimeisenä voisin laittaa Jedistä hauskan kuvan.


Kaveri sanoi, että oli niin suloisen näköinen, että oli pakko ottaa kuva Tosiaan tuo linssi hieman vääristää, sellanen "mulkosilmä"-linssi, että Jedillä on kyllä ihan ylisuuri pää ;) Tai ylipieni muu kroppa? 

Tänään voisin vielä ennen iltavuoroa harkita noiden terassikalustepakettien purkamista. :) Huomenna vielä aamuvuoro ja sitten olis kolme vapaata :) Viikonlopulle on tosi paljon ohjelmaa. Täytyis ensinnäkin käydä siivoamassa vanha asunto. Sitten olis tarkoitus käydä ostelemassa mattoja ja huonekaluja. Tarvitaan ruokapöytä, pari työpöytää ja keittiöön olis laatikoihin kiva saada ne sellaiset lokerikot aterimille :) Pihan laittamisessa meneekin loput ajasta. Nurmikko on tolkuttoman pitkä, kukkapenkkejä haluan tutkiskella ja nyhtää rikkaruohot pois. Aidan rakentaminen kuuluu myös suunnitelmiin, että voidaan päästää koirat omalle pihalle vapaaksi :) Joten puuhaa riittää! 

Hauskaa keskiviikkopäivää kaikille (:

Kommentit

  1. Kivalta näyttää. Kyllä sitä puuhaa piisaa, kun on just muuttanut. Onnea uuteen kotiin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti