Kyllä nyt kelpaa!Mepäs käytiinkin tänään perjantaina rautakaupassa. Tuossa ihan lähellä on todella iso K-Rauta ja sieltä ostettiin yhtä sun toista :) Yllä on mun uudet vaaleanpunamustat puutarhakäsineet! En voinut edes kuvitella, että puutarhahanskat tuntuis näin hyvältä käsissä! Todella uskomaton, suosittelen! Tuo kämmenpuoli on sellaista materiaalia, että pysyy välineet tällaisen rähmäkäpälänkin kourissa ;) Ja tietty tuo vaaleanpunainen väri houkutteli ;) Ylemmässä kuvassa näkyy  väri oikeana..


Kolme kesäkukkaa ostettiin kans. Nää ruukut on vähän niinku väliaikaset sijoituspaikat, ku en oo vielä sen tarkemmin miettinyt kesäkukkien laittamista. Mut jotenkin tää väri viehätti, ni sain sitten nämä <3 Tulee vähän sirkus mieleen. (Enkä mä oo edes koskaan ollut sirkuksessa....)Fiskarsin puutarhavälineitä. Kovaa muovia ovat. Näitä sai valkoisena ja vaalean lilana, mutta valkoisesta tykkään enemmän. En oo oikein lilan ystävä :) Selkeästi naisille suunniteltuja, kukkanen ja kaikki! Ja tuntuvat myös hyvältä käsissä :)


Koskapa meillä on pihalla kaikenmoista pensasta, tarttettiin tietty tällaisetkin. Etupihalla oven vieressä on valtava norjanangervo, jota täytyy saksia. Mun äiti tulee huomenna lauantaina kylään, ni isken sille sitten sakset kouraan ja laitan sen pihalle ;) Se on ihan fiiliksissä tulossa meille kitkemään kukkapenkkejä ja sen sellaista!


Hoksasin, etten oo tainnut laittaa tänne blogiin yhtään kuvaa meidän puutarhakalusteista! Tässäpä olis kuva yhdestä tuolista. Meillä on iso pöytä ja neljä tuolia. Pöydästä en viitsinyt ottaa kuvaa, kun siinä on nyt kaikkea sälää, mm. miehen kannettava tietokone :D Alemmassa kuvassa tosin näkyy pöydän pintaakin :)


Pieneksi kesäpuhteeksi aloitin tänään kassin virkkaamisen. Lanka on Primasta ostettua jotain Helsinki-lankaa. Tosi miellyttävän tuntuista, ihanan pehmeää. Iso osa siitä taitaa olla jotain keinokuitua, mutta olkoot. :) Raikkaan vaalean vihreä väri kutkutti tuolla kaapissa ja päätinpä sitten tehdä siitä jotain. Mulla on vielä samaa lankaa harmaana.

Mulla menee viikonloppu töissä. Huomenna aamuvuorossa ja sunnuntaina iltavuorossa. Julkisia menee niin tyhmästi, että mies lupasi viedä mut aamulla töihin :) Ihana kun on. Ensi viikolla on taas yksi vapaapäivä, keskiviikko. Oon viihtynyt ihan kivasti tuolla vanhusten parissa. Yksi pappa kyseli multa pari päivää sitten, että olenko Turusta. Kun kuulostan ihan turkulaiselta. No, kerroinpa etten ole, oon käynyt elämäni aikana Turussa kaksi kertaa :D Yksi kaveri sitten kilttinä ihmisenä kertoi, että hänkin luuli mua ensin turkulaiseksi :D Apuva. Pitäisköhän huolestua?

Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

Kommentit

 1. No niin !! Raaskitko edes käyttää noin hienoja välineitä ;) Hyvät välineet hommassa kuin hommassa on kuitenkin a ja o. Vähän niinkuin alusvaatteet... siitä se hyvä olo lähtee :) Sanoisko kultainen keskitie on hyvä... ihan halpikset menee hukkaan, testattu on.

  Vai että ulos laitat äidin... ;D Sopii! Otan suojakertoimet matkaan, ja omat hanskat. Auton lastaan täyteen grillipuita ja kiviä !! _Ja mikron etupenkille matkakumppaniksi, koska rumpali lähtee pohojanmaalle keikalle :)
  Nähdään siis huomenna.

  -äityli-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua! :D Mä arvelinkin, ettet pahastu, jos laitan sut ulos. Et sä kyllä sisällä malttais kökkiäkään :)

   Poista
 2. Heidi ootkos kokeillu ihan normi saviruukkuja koristella helmillä, tulee hienoja:) ite oon käyttäny kuumaliimapistoolii niiden helmien kiinnitykseen, jos sul ei oo ni voit lainaa multa mikäli tahot kokeilla:)
  <3 Pia

  VastaaPoista

Lähetä kommentti