Pidennetty viikonloppu!

Nonni. Se olis sitten työviikko pulkassa ja kolmen päivän vapaat edessä :)

Tänään kun pääsin töistä kotipihalle asti, sain tarttua heti haravan varteen! Mies oli nimittäin viikatteen kanssa heilumassa takapihalla :) Saatiin tosi kivasti nokkosia ja voikukkia kaadettua. Naapureihinkin ollaan ehditty tutustumaan. Kulmanaapuri tavattiin jo aikaisemminkin, mutta nyt tavattiin tuohon naapuritontin rivitalon päätyyn muuttava pariskunta. Ja tän meidän tontin toisen paritalon toinen asukas tavattiin myös! Todella mukavan tuntuisia ihmisiä, eivät kertoneet mitä pitää tehdä tai mitä ei saa tehdä, olivat pääasiassa sitä mieltä, että "tehkää miten haluatte" :DHuomenna meen päivällä siivoilemaan vanhaa asuntoa vielä. Ei siellä ihan mahdottomasti tartte siivota, mutta jotain kuitenkin. Ja varastosta täytyy tuoda loput pahvilaatikot tänne uuteen kotiin. Ompelukonekin on vielä vanhassa asunnossa. Imurin jätin taktisesti sinne, niin ei huomenna tarvitse julkisilla matkustaessa raahata sitä mukana :)

Huomenna tuo mies meinasi mennä aitatarvikkeita ostamaan. Laitetaan varmaan sellainen vihreä verkkoaita, tukevasti tietenkin. Bono pysyy hienosti pihassa vapaana ilman aitaakin, mutta Jedi on tähän asti ollut puussa kiinni. Onneksi löytyi lisää narua, että pääsee vähän pidemmälle!

Tänään perkasin hieman kukkapenkkiäkin talon seinustalta. Varastoon oli edelliset asukkaat jättäneet kaikkea kivaa! Siellä on mm. lumikola, trimmeri (josta tosin on siima poikki), kastelukannu, ruukkuja ja haravoita. :) Kätevää! Saunaankaan ei tarvinnut kiulua ja kauhaa ostaa, vaan olivat valmiina.

Oon vähän tutkiskellut tuota takapihaa ja löytänyt mm. särkyneen sydämen, pikkusydämen, karviaismarjapensaan, viinimarjapensaita, ruusupensaan (siinä on nuppujakin!!) ja luumupuitakin löytyy. Raparperipuska on valtava!On kyllä ihan mahtavaa asua omassa talossa ja hoitaa omaa pihaa, vaikkakin tuo voikukkien ja nokkosten haravoiminen ja kerääminen ei niin mukavaa puuhaa ollutkaan :D Naapurin setä sanoi, että nokkonen kasvaa hyvässä maassa, että jos nokkosta kasvaa pihalla, tarkoittaa se sitä, että maa on todella hyvässä kunnossa. Ootteko te kuullut vastaavaa? :)

Jos huomenna muistan ja jaksan, voisin kuvata tuolla pihalla olevia kasveja. Te puutarha-ihmiset voitte sitten kertoa, mitä ne ovat :D

Sauna on varmaankin pian lämmin, joten taidan suunnata nyt sinne :) Heippa!

Kommentit