Voihan väsymys!

On ollut vähän hurjaa tuolla työrintamalla... Viime perjantaina kun menin töihin iltavuoroon, ni pomo sanoi, että "Niin tota, sä oot niinku yksin iltavuorossa". Osasto on raskas, 14 asukasta, joista 6 on vuodepotilaita ja siten siis myös syötettäviä. Dementikkoja kaikki tyynni, kaikki vaativat ohjausta, läsnäoloa ja muuta sen sellaista, joka ei ole kovin helppo toteuttaa kiireessä.

Onneksi toiselta osastolta tuli työntekijä mun kaveriksi. Sen piti aluksi vain vähän autella, mutta totesi, ettei koko hommasta tule yhtikäs mitään yksin :D Kiitos hänelle! <3

Lauantaina aamulla sama homma, kahteen asti kärvisteltiin kahdestaan siellä töissä sen työkaverin kanssa.. Ja lopputuloksena nukuin kellon ympäri la-su välisenä yönä. Minä, joka en nuku kellon ympäri edes kipeänä :( Taisi hieman verottaa?

Siinäpä yksinkertaisimmillaan syyt taas tähän blogihiljaisuuteen. :) Onneksi tuollaiset viikonloput eivät ole ihan tavanomaisia, mutta raskasta on töissä ollut kuitenkin.

Huomenna keskiviikkona mulla on kuitenkin vapaapäivä! (Yksi ainokainen sellainen....) Sitten to ja pe töitä ja sen jälkeen 4 (!!!!!!!!!) vapaata! Jihuu! Se tuntuu jo melkein lomalta :)

Kovasti koitan saada vapailla kaikkea aikaiseksi, mutta tarpeeseen tulee myös lepo :) Koitan saada myös kameran muistikorttia tyhjennettyä, että saisin tännekin joitain kuvia laitettua :)

Kivaa, jos jaksatte vielä kelkassa pysyä!

Kommentit