Bonolle villapaita

Mä eilen trimmasin Bonon. Siis nypin siltä karvat pois. Okei, vain runko on lähes täysin kalju, mutta muualtakin ajoin lyhyeksi. Tänään se paleli ja laitoin sille sen vanhan, virttyneen villapaidan päälle. Totesin, että koiralle on saatava uusi villapaita niinku NYT. :D 

Hetkisen selailin Ravelrya ja muitakin nettisivuja, kunnes bongasin tällaisen.
Joten tuumasta toimeen ja nopeasti tuli valmista!Koiruus on tyytyväinen, kun ei palele enää :) Pahemmin en mittaillut tekovaiheessa, mutta hyvän kokoinen siitä tuli :)

Muoks. Lankana anopilta joululahjaksi saatu Rowan colourspun.. Ja ai että oli ihana lanka neuloa! Maksoi kuulemma melkein 11e/kerä.. 72% villaa, 14% mohairia ja 14% polyamidia. 

Kommentit

 1. Hieno ja ihana lanka. No nyt saa pakkaset tulla. (tai oikeesti ei ihan vielä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lanka on todellakin ihana! Se tuntuu todella riittoisalta ja sitä on vielä sen verran, että aloinpa neulomaan siitä itsellenikin jotain.. Saas nähdä milloin valmistuu :)

   Poista
 2. Mun tarvis tehdä sama! :) täytyypä perehtyä tohon ohjeeseen, JOS vaikka sais aikaiseksi alkaa väsätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, toi ainaki oli todella simppeli tehdä, mä en oo tähän mennessä neulonut itsellenikään villapaitaa, joten kokemusta ei niinkään ole. :) Mä tein melkein ohjeen mukaan, vähän sovelsin tuota vatsakappaletta lyhyemmäksi. Ja tein pidemmän joustinneuleen kaulalle. Tosin se ois voinut olla vieläkin pidempi :)

   Poista
 3. NO kyllä Bonon nyt kelpaa:)
  Mäkin trimmasin meidän Sagan eilen. Sille ei kannata tuollaista rotsia kutoa, kun on vesikoira-JOKA TYKKÄÄ VEDESTÄ- sais heti ensimmäisen lenkin jälkeen heittää pesuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se vois olla vähän riskialtista :D Toisaalta niillehän jää vähän enemmän kai karvaakin jäljelle? Tai sitten en oo nähnyt ihan hetki sitten trimmattua vesikoiraa :)

   Poista

Lähetä kommentti