Olemista ja sen semmoista


Taas näitä Instagramilla otettuja kuvia.. Mun mielestä nuo syksyn värit on vain niin ihania.. Ne on voimistuneetkin jo tästä kuvasta, mutta en oo saanut aikaiseksi ottaa uutta.. 


Kissan kanssa neulominen tuottaa pieniä hankaluuksia toisinaan, mutta on ihan kiva, että tuollainen pieni patteri lämmittää syliä <3 


Meidän pihalla on ruusu. En muista tämän oikeaa nimeä, juhannusruusu se ei kuitenkaan ollut. Alkoi kukkimaan pari viikkoa ennen juhannusta ja se kukkii edelleen! Tänään aamulla viimeksi huomasin taas uusia nuppuja. Vähän hassu puska, eikö se tiedä, et nyt on jo syksy?


Eilen kävin koululla juttelemassa yhden opettajan kanssa. Palkitsin itseni kotimatkalla, kun piipahdin Ompelukonekeskuksessa Hyvinkäällä. Ostin kuusi kerää teeteen Pallas-lankaa. Vielä kun keksisi jotain kivaa tekemistä siitä! Ehdotuksia otetaan vastaan! :) 


Yhtenä päivänä tein myös salaattia. Siitä löytyy kanaa, pastaa, avokadoa, salaatteja, rucolaa, mozzarellaa, tomaattia, kuorittuja auringonkukan siemeniä, punasipulia ja balsamicoa. En oo mitenkään salaatti-ihminen, enkä oo ajatellut, että osaan tehdä herkullisia salaatteja, mutta tää on kyllä todella hyvää! Eikä tarvikkeetkaan kovin paljon maksaneet. Nam!

Kommentit