Eka kerta

Nimittäin kirjoneuleen neulomisessa.
Uusimmassa Novitassa oli joulupalloja. Ajattelin, että siinäpä kiva pieni mahdollisuus opetella kirjoneuletta.


Alkukin on jo ihan lupaava! Vähän oli hakemista nro 5 puikoilla neulomisessa, mutta hyvin se siitä sitten lähti. Niinkuin kuvion tekeminen muutenkin. Ohje oli selkeä, vaikkakin näyttää siltä, että Novitan toimituksella on käynyt pieni kämmi ja niillä on piirrokset väärin numeroitu. :) 

Sitten siitä tuli valmis! 

Vähän joistakin kohdista lanka kiristää, ei kyllä niin paljoa kuin pelkäsin, mutta vähän kuitenkin. Sallittakoon se nyt tämän kerran, kun ekaa kertaa kokeilin :) Yritin kovasti tehdä löysää neulosta, koska mulla tuppaa usein kiristymään pahasti. Senpä takia (ja koska puikotkin ovat paksut) venyttäessä tulee neuleen löysyys esille. Samapa tuo, koska en täyttänyt sitä ääriään myöten täyteen vanulla,  vain sopivasti :) 

Hauska! Nyt voi alkaa sitten tekemään kirjoneuleella jotain muutakin! :) Tosin täytyy vielä opetella se tasona kirjoneulominen, koskapa silloin nurjalla puolella täytyy tehdä ne silmukat ilmeisesti vähän eri tavalla. 

Oon ylpeä itsestäni! :)

Kommentit

 1. Jee, kivaa kun onnistuit1 Se on muuten mukavaa, kun aina kokeilet uusia käsityöjuttuja. Ei pääse kyllästymään, kun aina voi kokeilla jotain uutta.

  VastaaPoista
 2. Juu, toi on ihan totta :) Nytkin mulle aukes ihan uusia polkuja, kun tajusin miten helppoa tämä(kin) on :D

  VastaaPoista
 3. Hyvä hyvä! :) Hienosti oot saanut kirjoneuleen onnistumaan. Tuosta onkin hyvä siirtyä sukkiin sun muihin. Tasona minäkään en vielä ole kokeillut, kovasti mietiskellyt kyllä, että miten se mahdollisesti menis. Minun hahmotuskyvyllä on tosin kyllä ihan varma, että sillä omalla pähkäilyllä menis metsään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muuten kokeilin eilen aamulla tasona! Ja ei se ollut yhtään sen vaikeampaa ku suljettuna neuleenakaan, kunhan vain hoksas miten ne nurjat tulee (:

   Poista
 4. Pitääpä iteki perehtyä ku oon miettiny, että olis kiva tehä kirjoneulomalla tiskirättejä :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti