Eläinten kuulumisia


Jedi ja sen halilelu. Tuo Hello Kitty on sellanen pitkulainen, tyynyn mallinen. Ja Jedi rakastaa sitä! Se aina nuolee sitä "puhtaaksi" ja halailee sitä tässä olohuoneen lattialla. Aika söpöä <3 Tässäkin kuvassa sen toinen etutassu on kittyn päällä, aavistus tassusta näkyy tuol ihan oikealla reunassa :)


Meidän käppänäherra. Trimmasin sen pari viikkoa sitten. Näyttää taas kääpiösnautserilta eikä lampaalta ;) Toista näin viksua koiraa saa kyllä hakea. Ja toista, jossa on näin paljon sisua pienessä koossa! :)


Rusetti on vähän väsynyt, kun riehui koko päivän. Saas nähdä sainko eilen varattua sille tälle päivälle leikkausajan, vai leikataanko jonain muuna päivänä tällä viikolla. Päätin edellisen kiiman jälkeen, että saapi kisuli mennä leikkauspöydälle. Turha sitä on kiduttaa kiimoilla, kun ei sillä pentuja tehdä. Vähän jännittää, että miten leikkaus menee, vaikka pitäiskin olla helppo operaatio. 


Kävin mun siskolla ja sen äidillä, kun niillä oli kynttiläkutsut. Tässä on niiden perheen uusin tulokas <3 Eikö olekin hellyyttävä? (Mulle iski kans kauhea pentukuume.... taas.)

Kommentit