Lenkkeilyä ja vähän käsitöitäkin

Viime viikonloppuna muistin taas, miten tykkäänkään tehdä pitkiä kävelylenkkejä hyvässä seurassa. Sain nimittäin miehen houkuteltua kävelyille, lauantaina n. 5km, sunnuntaina vähän vähemmän. Eilen sitten räjäytin potin ja kävelin yhden kaverin kanssa 9,25km. Ja ei, ei tuntunut missään. Tai no, vähän pohkeet ja takareidet jumiutuivat, mutta laitoinpa sitten saunan päälle ja löylyjen jälkeen venyttelin kunnolla. Nyt tänään aamulla on sitten pohkeet vähän arat, mutta ei mitään vakavampaa. Suunnitelmissa oliskin lähteä tänään uudelleen lenkkeilemään.


Oon mä vähän käsitöitäkin tehnyt. 


Nimittäin ensimmäiset lapaset sitten ala-asteen käsityötuntien :D Lankana Novitan Puro. Ihan mukavat oli neuloa. Typerästi menin vain aloittamaan siitä kerästä, jossa värit menivät eri päin kuin muissa kerissä. Ja kyllä, ihan samaa erää olivat kaikki. Mutta siitä johtuen toiseen lapaseen ei ehtinyt tuota punaista väriä tulla yhtään. Kuitenkin viksuna plikkana neuloin peukalon sitten punaisella ;) Ja kun toisessa lapasessa dominoi tuo punainen, niin siihen tarvittiin sitten oranssi peukku! Mut ihan kivat tuli :)


Tuhosin yhden kerän teeteen Pallas -lankaa tällaisiin. Virkattuja pikkuympyröitä. Malli otettu uusimmasta Novitasta, siinä oli isoille naisille sellainen liivi tehty näistä ympyröistä.. Sitä lankaa olis vielä kaksi kerää jäljellä. Mitähän näistä voisi syntyä?

Kommentit

  1. Onpas kivoja,ihanasti värit liukuvat noissa ympyröissä, kiva nähdä mitä saat näistä aikaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kun vaan ensin keksis, että mitä niistä vois tehdä :) Mutta joo, mä tykkään noista väreistä kans! Ja siitä, että hauskasti menee ne värit, on niinku kolmea ympyräryhmää.. Joissain vaaleimmat sävyt, joissain tummimmat ja sit ne siitä väliltä :D

      Poista

Lähetä kommentti