Valmis!

Nimittäin se mun bolerohommeli :) 


Tällainen piti neuloa. Tässä näkyy suhteellisen hyvin tuo kuviokin. :) Harmi, ettei nuo palmikot oikein pääse erottumaan kunnolla.. Päät ommeltiin yhteen ja tadaa, bolero/hihatin on valmis. Tosin mä vähän sävelsin ja virkkasin pitsireunuksen vielä lisäksi.


Koska oon huono ottamaan ite kuvia itestäni, ni valjastin tuon miehenkörilään siihen hommaan. Lopputuloksena epätarkkoja kuvia, mutta ainakin näistä vähän näkee mallia :) Ja jos kuvan haluaa klikata isommaksi, niin saa ehkä vähän selvää tuosta pitsireunuksestakin.


Tässä kuvassa näkyy aika hyvin se reunus..


Että tällainen siitä nyt sitten tuli :) Ihan kiva, vaikka itse sanonkin. Ensimmäinen kuvioneulekokeiluni. Jos lanka olisi ollut yksivärinen, ni ois tuo kuvio näkynyt selkeämmin, toisaalta sit ois näkyny hyvin myös ne kaks virhettä, jotka tuonne sujahtivat. Joten ollaan nyt tyytyväisiä kirjavaankin :) 

Ps, huomaatteko nutturan? 

Kommentit

 1. Siitähän tuli kaunis, sopii sun päälle hyvin. Ja ihanat syksyiset värit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, mä vähän muokkasin ohjetta sopivammaks, ku ohjeen mukaan 2kertanen lanka ja 5 puikot, mut ku mulla ei ole 5 puikkoja, ni piti sit vähän soveltaa :) Mut oon tyytyväinen! (Aloin tekemään jo uutta, yksivärisenä...)

   Poista
 2. Heippa Heidi!

  Lähestyn helmivaihtorinkimme merkeissä! Laittaisitko minulle sähköpostitse osoitteesi, jotta voin ilmoittaa sen muille osallistujille. Laitan sähköpostilla tulemaan myös tarkempia ohjeita. :)

  Mukavaa viikkoa!

  Terkuin,
  Helena
  sammaltakki (at) gmail.com

  VastaaPoista
 3. Hienosti sait tuon kuvion onnistumaan :) Ja mun mielestä nuo vaihtelevat värit tuo kivasti eloa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti