Joulu ohi.

No ei se ihan vielä ohi ole. Mutta melkein. Tänään mennään mun isälle vielä käymään ja vaihdetaan kai lahjoja puolin ja toisin.

Jouluaattona aloitimme päivän riisipuurolla. Miehen veli tyttöystävänsä kanssa olivat meillä. Tuli syötyä hyvin, rakenneltiin legoilla linnoja ja syötiin vähän lisää. Illalla maisteltiin vielä juustoja. Joulupäivänä taas lähdettiin ajamaan mun äidin luo. Keli oli aika kauhea, näkyvyys huono, mutta hyvin päästiin perille. :) 

Tässäpä muutamia lahjoja, joita sain:

Äidilläni oli selvästi korvat auki, kun kesän loppupuolella puhuin tarjottimista ;) Ja jos ette vielä ole maistaneet tuota Nordqvistin jouluteetä, niin suosittelen ehdottomasti :)


Anopilta sain punaisen Mariskoolin :) Tuon luumunvärisen ostin itselleni joskus vuosia sitten.


Mieheni talutti minut ennen joulua koruliikkeeseen valitsemaan äidilleen joululahjaa. Samalla hän päätti ostaa minulle kellon :) Sain siis valita kellon ihan itse, ettei mene joululahja pieleen :) Rannekorumainen kello, aivan ihana! 


Joulun teema oli rannekellot ja sellaisen sain myös anopilta ;) Onneksi on kuitenkin tyyliltään erilainen, niin ei tarvitse lähteä vaihtamaan! Hyvin kaunis kello! Meillä on anopin kanssa ihan erityinen suhde, ollaan niin samanlaisia luonteiltamme. Mieltymyksetkin osuvat yksiin, hän tekee myös käsitöitä. 


Ja nyt mun on ehdottomasti lähdettävä käymään tuolla Oulunkylän Ogelissa. Sain miehen veljen tyttöystävältä lahjakortin lankakauppaan <3 Äidin kanssa on puhuttu pitkin syksyä, että pitäis lähteä sinne käymään, kun on kuulemma niin hieno ja iso paikka. Nyt sinne on oikeasti pakko mennä, mullakin alkaa kotona lankavarastot vähän hiipumaan, joten täytyy käydä hieman tankkaamassa ;) 

Toivottavasti muillakin on joulu sujunut mukavasti! 

Kommentit