Miau


Meidän Pörrö kasvaa hurjaa vauhtia! Se alkaa näyttämään jo ihan kissalta ;) Raajat pitenevät, selkä pitenee, hännän pituus on varmaan tuplaantunut jo! :D Pää alkaa myös saamaan kissamaisia piirteitä ja se pieni pallero alkaa häviämään. Veikkaillaan, että Pörröstä kasvaa aika iso. Kuinka iso, sen aika näyttää :)


Otin kuvaa äidiltä saamastani tähdestä, mutta Rusetti halusi ehdottomasti tulla kuvattavaksi. Hölmö ilme johtuu siitä, että Rusetti kuuli omituisen äänen ja taisi hieman pelästyä ;) Äänen aiheuttaja taisi olla Pörrö..


Tässä kuitenkin se tähti. Harmi, ettei kuvassa näy siinä olevat reiät ja paljetit, mutta lamppu on Clas Ohlsonilta. Puujalustalla varsi, johon lamppu laitetaan. Tähti on joulun aikaan sopiva varjostin, mutta mukana tuli myös tavallinen varjostin. Lamppua voi siis käyttää kaikkina vuodenaikoina! Ihan mahtava juttu! :) Tällaisesta tähdestä oon haaveillutkin tässä joulua odotellessani :)

ps. Huomaattehan ihanan retron pöytäliinan! Mummollani on tainnut olla samanlainen. Pöytäliinan sain ystävältäni tarpeettomana ja se sopii meidän 70-luvun taloomme kuin nakutettu <3 

Kommentit