Lankamaailmassa

Sain joululahjaksi 25 euron lahjakortin Lankamaailmaan. 
Ja tänään pääsin sinne! Kaverini pyysi shoppailuseuraksi ja sain puhuttua hänet kuskaamaan mut Oulunkylään Liikekeskus Ogeliin ;) 

Voi sitä valinnanvaikeutta. Päätin jo ennen liikkeeseen menoa, että jotain sukkalankoja haluan, koska ne ovat niin monikäyttöisiä. Ja oon suunnitellut neulovani mahdollisesti sukkia tai lapasia. Ehkä. Ainakin sukkalanka on turvallinen valinta. 

Meinasi mennä sormi suuhun siellä liikkeessä. En ole koskaan ollut kaupassa, jossa on noin paljon lankoja!

Koriini päätyivät kuitenkin:


Viking Ville, konepestävää lankaa. Yhdessä kerässä on 150g/n. 300m lankaa, joka on 75% villaa ja 25% polyamidia. Eli siis sukkalankaa. Puikkosuositus 4. Mulla on melko löysä käsiala, joten tykkään tehdä vähän pienemmillä puikoilla, että tulee nättiä. Molempia värejä ostin kaksi kerää. Hinta per kerä oli 4,72e.


Halusin myös jotain erilaista. Päädyin ostamaan kaksi kerää tällaista lankaa. Schoppel wolle, My Silk. 34% silkkiä, 33% puuvillaa ja 33% polyakryyliä. Yhdessä kerässä on 50g/175m. Ajattelin, että tästä voisi ehkä tehdä jonkin huivin? On todella mukavan tuntuista, voisin kuvitella että myös kaulalla. Mun mielestä tuo palanut oranssi/okra on värinä kovin kaunis. 

Saapa nähdä, mitä saan aikaiseksi. 

Kommentit

  1. Noi Schoppel Wollen langat on ihania. Tykkään niistä neuloa. Sillä on myös aivan mahtavia ja kauniin värisiä sukkalankoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aloin eilen neulomaan huivia tuosta Schoppel Wollesta ja tykkään!

      Mä en tainnut nähdä niitä sukkalankoja. Toisaalta en enää tiedä mistä kaikesta kävelin ohi. :D Niin iso paikka se koko kauppa. Hirmuisesti valikoimaa... Ihan varmana meen sinne vielä uudelleen :D

      Poista
    2. Schoppel Wollella on myös nettikauppa. Sieltä näkee kaikki ihanuudet. http://www.schoppel-wolle.de/xt4/index.php

      Poista
    3. Oho, niinpä onkin! :) Kiitos vinkistä!

      Poista
  2. Ihania lankoja olet löytänyt! :) Itse oon kans kerran käynyt Tampereen lankamaailmassa ja sielläkin valikoimaa riitti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Joo, mä tykkään myös näistä löydöistäni :D

      Poista
  3. Eii minäkin haluan taas sinne! Viimeksi ostin Ogelin Lankamaailmasta vain matonkuteita (olin ihan teräshermo!), mutta siellä oli ihanaa käydä inspiroitumassa. Miten terapeuttista on vaan tunnustella lankoja, kuljetella keriä ympäri myymälää ja kokeilla erilaisia väriyhdistelmiä <3 *uppoaa unelmiin*

    Ihana oranssin sävy noissa Schoppeleissa. Odotan jo, millainen huivi niistä sukeutuu! :) Pinkki-harmaasta kuvasta tulee hyvinkin mieleen eräs eilen puikoille laitettu neule, mutta siitä tulee enemmän juttua, kun on jotain kerrottavaakin. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siitä tulee kyllä mun lankakauppa nyt ;) Onneksi asun tuon junaradan varrella, niin pääsee todella kätevästi sinne junalla.. Autoa kun mulla ei olee :)

      Tuosta huivista tulee ihan supersimppeli huivi vain.. Vähän jo tylsistyttääkin tehdä sitä. Mutta en millään malttanut odottaa ja etsiä jotain kivaa ohjetta :D Mutta ihana sitä on neuloa :)

      Poista

Lähetä kommentti