Mattoja

Meillä tuo isompi koiruus liukastelee innostuessaan sisällä. 
Oon jo jonkin aikaa fundeerannut, että tarttettais lisää mattoja. 
Tänään heti aamusta katselin Ikean nettisivuilta, minkälaisia mattoja siellä myydään ja mihin hintaan.
Kun tarkoitus ei tosiaankaan ole investoida kovin suuria summia mattoihin. Meillä on pari sellaista "karvamattoa", isoja sellaisia. Toinen olohuoneessa ja toinen takkahuoneessa. Nyt haluaisin tuohon pienelle käytävälle ja ehkä mahdollisesti olohuoneen yhteen osaan maton. 

Tila, johon matto olisi ehdoton, näyttää tältä:


Eli eteisen suuntaan tuonne ainakin klaffipiirongin ja keittiön oviaukon kohtaan olis tarpeellista saada matto.. Ja tuohon olohuoneen puolelle ehkä toinen (kuvasta vasemmalle). Tuo kissojen kiipeilypuu ei enää sijaitse tuossa, eikä myöskään pieni pöytä, joka vielä tässä kuvassa  näkyy. Siinä on nyt matala pöytä, toimii kukkapöytänä. Pitäis varmaan siitäkin ottaa kuva.. :)
Näistä punaisen sävyistä tykkään ihan hirmuisesti! Sopisivat mahdollisesti siihen käytävälle, kun siinä on niin paljon valkoista ja puuta. Ikean Emmie -matto, 60x80/80x150cm, hinta 9,99/14,99e. Toisena värivaihtoehtona sinisävyinen matto. 

Tämä ruskea matto taas sopisi olohuoneen puolelle. Meillä on olohuoneen iso karvamatto myös ruskean sävyinen. Ikean Alslev -matto, kokovaihtoehdot 80x150/80x200cm, hinta 14,99/19,99e. Värivaihtoehtojakin löytyy, mutta tämä ruskea sopisi ehkä meille paremmin kuin punainen tai sininen..

Nämä on jotenkin kivoja. En osaa sanoa, että miksi, mutta jotenkin.. Erilaiset, mutta kivat! Ehkäpä makuuhuoneeseen? Ikean Fjälltåg -matto: Pituus 170cm, leveys 100cm. Hintaa 19,99e.

Enpä tiedä vielä, mutta ainakaan ei ole matot hinnalla pilattu. :) Todennäköisesti täytyisi laittaa sellaiset liukuestesysteemit pohjaan, Alslev -matto ainakin on kaksipuoleinen, joten se lähtee helposti liukumaan pitkin lattioita, kun koirat innostuu.. 

Mä oon vähän huono näissä sisustusjutuissa, kun valinnanvaraa on ja tilaakin riittää. Mutta tällaisia mietteitä lauantaiaamun ratoksi :)

Kommentit