Rahin verhoilu

Eurokankaasta tarttui viime kerralla mukaan myös suuri "pala" verhoilukangasta. 
Keksin, että saan siitä kivan uuden päällisen meidän rahiin, jonka oma kangas kerää kaikki mahdolliset irtokarvat, joita eläimistä lähtee. Värinä viininpunainen ei myöskään oikein sopinut meidän sisustukseen.

Mies oli tuonut niittipyssyn töistä jo muutamia viikkoja takaperin, joten välineetkin olivat valmiina.Sellainen siitä sitten tuli! Rahissa on säilytystilaa, joten siinä on irrallinen kansi. 

Oon aikas ylpeä itsestäni, ensimmäinen verhoilujuttuni ja onnistui paremmin kuin odotin :) Kangas on hieman venyvää, joten se oli suhteellisen helppo pingottaa tuohon nätisti. Ja se niittipyssy oli äärimmäisen kätevä! En ollutkaan aikaisemmin sellaista käyttänyt. 

Mulla olis työtuolina Martelan vanha tuoli, joka kaipais oikein kovasti uutta verhoilua, koska nykyinen on rikki monesta kohdasta. Saapa nähdä milloin saan sen laitettua.. Tätä kangasta on vielä aika paljon, saan helposti tuoliin tarvittavan määrän siitä ja jää varmaan vielä ylikin :) 

Kommentit

 1. Hieno tuli!
  Mulla on kanssa rahi odottamassa.Ostin sellaisen (karmean) nahkaisen rahin kirppikseltä, tarkoituksena virkata ontelokuteesta sille huppu:)
  Ja kiitti muistutuksesta, mulla on myös se Martelan työtuoli edelleen vaiheessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mä tykkään tuosta lopputuloksesta kans tosi paljon :) Täytyy vaan konsultoida tuota miestä siitä, että miten sen Martelan tuolin kanssa kannattais menetellä.. :)

   Poista

Lähetä kommentti