Eteinen

Laitetaas parit kuvat meidän eteisestä.


Meidän eteisaula on mun mielestä tosi iso. Kuvasta rajautuu pois vielä ovi kylpyhuoneeseen. Vaatehuoneen ovessa on pari koukkua, joissa ollaan alettu säilyttämään koirien hihnoja paremman tilan puuttuessa. Ainoa naulakko on tuo kuvassa oikealla näkyvä.


Tässä vielä kuvaa toisesta suunnasta. Tarkoituksena olis hommata jonkinlainen pystynaulakko ehkä tuohon peilin oik puolelle, mutta eipä oo vielä tullut sopivaa vastaan. Meillä on tuulikaapissa tosi iso kenkäkaappi ovien takana (siellä on oikeesti miljoona hyllyä!), joten eteisessä on ainoastaan ne kengät, joita oikeasti käytetään. Muut haetaan sitten tuulikaapin kaapeista. 


Alunperin äitini hylly. Sittemmin oli veljelläni ja nyt saatiin se meille. Welcome -teksti oli ensin tuulikaapissa, mutta siirsin sen tuon hyllyn päälle. Kätevästi saa kaikki avaimet ja muun pikkusälän tuohon. 

Kommentit

  1. Eihän täällä ole yhtään sen vähempää siistiä kuin meilläkään :D Ihanan tilava eteinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, toi on kyllä tosi tilava :) Ja sen tilan tunteen haluan säilyttääkin siinä. Ovikin on niin iso + se vasikka, että ei tehnyt yhtään tiukkaa esim muuttopuuhat ;)

      Poista

Lähetä kommentti