Purnausta

Nimittäin mä oon hyvin pettynyt noihin KnitPron pyöröpuikkoihin, jotka ostin. Näiden sukkien tekeminen oli ihan yhtä tuskaa. Syynä se, että lanka jäi aina ja kokoajan kiinni kaapelin ja puikon väliin. Mulla ei edes ole kireä käsiala, joten ei  voi johtua sellaisestakaan. Siinä syy, miksi näistä sukista puuttuu varret. 


Toinen syy on se, että nää on liian isot. Hyi taas. Kuitenkin, varpaista aloitetut. Tekniikka opettelin, joten kaipa nää on sitten siinä mielessä ihan hyväksytyt. Varpaista varteen tein ja ainoa kiva juttu oli se, että osasin tehdä ohjeen mukaan.

Mutta tulipahan tehtyä.. 

Kommentit

  1. Tulipahan tehtyä, ja seuraavat onnistuvat varmasti paremmin! (mä en ole neulonut yksiäkään sukkia varpaista varteen, kun en jaksa opetella, noloa.) Puikoissa on se liitoskohta varmaan jotenkin löyhä jos lanka menee sinne väliin.

    VastaaPoista
  2. Kirjoitin hienon vastauksen, mutta se hävis bittiavaruuteen.

    Mutta siis tuo ohje ei ollut erityisen vaikea sitten kuitenkaan, nyt kun sen hoksasin. Ihan mielenkiintoista tehdä sukkaa ilman, että täytyy poimia silmukoita (kantapään sivuista). Ja täytyy kokeilla noita toisia KnitPron 2.5mm puikkoja, onko niissä sama ongelma...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti