Turkoosit vauvasukat

Innostuin nyt kunnolla tuosta varpaista varteen -tekniikkaan. Päässä oli jo hetken aikaa muhinut ajatus, että osaisinko ihan itse tehdä sukat ilman sen kummempaa ohjetta, kun kerran olin tekniikan ja anatomian oppinut. Hyvä tekosyy löytyi, kun huomenna meille on tulossa kylään vanha koulukaveri (ala-asteelta lukioon) ja hänellä on n. 4kk vanha poika.


Yritin hieman tunkea sukan sisään paperia, että näyttäis joltain.. Mutta eipä se oikein onnistunut :D 


Edessä keskellä kulkee neljän silmukan palmikko. Halusin näiden sukkien kanssa harjoitella myös palmikon tekoa ilman apupuikkoa. Olihan se vähän tuskaista, mutta onnistuin! 


Tämä taitaa olla se ristiin vahvistettu kantapää?Varteen tein 1o, 1n joustinta tuonne takapuolelle, etupuolella palmikkokuvio jatkuu melkein ylös asti. 
Nämä ovat varmasti aika reilun kokoiset  vielä kaverin pojalle, mutta oon kuullut, että nuo vauvat tuppaavat kasvamaan kuitenkin. Parempi kai vähän liian iso kuin liian pieni :) 

Ja uudet sukat laitoin puikoille heti eilen, kun nämä sain valmiiksi ;) Taisin jäädä koukkuun! Vielä on mietinnässä jonkinlainen pitsineule siihen eteen keskelle.. Katsotaan mitä saan aikaiseksi! Aloitin eilen myös huivin. Kolmiohuivi sellaisesta sinapin värisestä langasta. Meinasin tuskastua jo edellisen huivin kanssa, joten en ymmärrä mikä mielenhäiriö iski, mutta 2,5mm puikot ja ohut lanka.. Katsotaan milloin valmistuu :D

Kommentit

 1. Mikä ihana väri! Ja kuinka kauniit sukat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Täytynee alkaa harrastamaan enempikin näitä itse suunniteltuja :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. En tiennytkään, että villasukat voivat olla keväiset :D

   Poista

Lähetä kommentti