Veet Easy Wax

Ihan mahtavaa, pääsen Buzzadorin kautta testaamaan Veetin uutta sähkökäyttöistä Easy Wax -vahausmenetelmää! Aivan loistava alku kesälle :) 

Buzzadorina saan kokeiltavakseni erilaisia tuotteita. Kokeilen tuotteita itse ja jaan näytteitä ystävilleni. Kerron kokemuksiani ja mielipiteitäni mm. täällä blogissani. 


"Veet-vahassa on samoja ainesosia kuin kauneushoitoloissa käytetyissä vahoissa. Se tehoaa jopa vain 2 mm pitkiin karvoihin ja irrottaa karvat juurineen heti ensimmäisellä vedolla.
Sisältämänsä luonnollisen mehiläisvahan ansiosta se sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Vaha kosteuttaa ihoa ja tekee siitä täydellisen sileän jopa neljäksi viikoksi.
Lämmitysyksikkö lämmittää vahan juuri oikeanlämpöiseksi.
Roll-on-levityspää takaa, että vaha levittyy koko alueelle siististi ja tasaisen ohuena kerroksena."Mulla on tähänastiset kokemukset karvanpoistovahoista hieman kehnoja. Jotenkin on aina tuntunut siltä, että niihin ei tartu karvat kunnolla (eivätkä näinollen lähde sääristä). Itse kipu mua ei haittaa yhtään, kun lopputulos on kuitenkin se, että karvat lähtevät juurineen eivätkä samantien kasva takaisin. 

Nyt vain pakettia odottelemaan!

Käytätkö itse vahaa vai jotain muuta menetelmään ihokarvojen poistamiseksi?


Kommentit

  1. On tullut kokeiltua kaikenlaisia vahoja ja sokerointeja, mutta aina palaan kuitenkin höyläämään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä sokerointia mä en oo koskaan kokeillutkaan.. Mutta epilaattori multa löytyy. Se on vaan niin pirun hidasta puuhaa verrattuna höyläämiseen tai vaikkapa vahaukseen. Jotenkin vaan tuntuu, että sais koko ajan olla höyläämässä + ne kasvavat karvat on sitten tosi teräviä.. Kiitti kun kommentoit! :)

      Poista

Lähetä kommentti