Yksi kori, kaksi koria..

Kävin tuossa toissapäivänä äidilläni. Hän muuten tykkäsi erittäin paljon äitienpäivälahjastaan, tippa linssissä kiitteli :) Vietettiinkin oikeastaan täydellinen äiti-tytär -päivä, vaikka mun ei ollut tarkotus koko päivää siellä hengaillakaan :) Juotiin kahvia, syötiin pullaa, syötiin ihan oikeaakin ruokaa ja höpistiin :) 

Sainpa takaisin 4 (!) käsityölehteänikin, jotka olen joskus äidilleni lainannut ;) Ihasteltiin netistä kaikkia käsityöjuttuja, omia ja toisten töitä. 

Sain mukaani myös kerän turkoosia ontelokudetta, muistaakseni taisi olla Kauhavan KangasAitan Lilli-kudetta, eli sitä ohuempaa. En kuitenkaan mene vannomaan, jos olenkin väärässä :) Eilen sitten ennen iltavuoroon lähtemistä annoin koukun laulaa:


Kahvallinen kori. :) Ohjetta ei ole, omasta päästäni näitä olen tehnyt ennenkin. 


Koska kudetta jäi vielä hieman, päätin tehdä pienen korin isomman kaveriksi. Nämä luultavasti päätyvät eteiseen, ehkä. Isomman korin korkeus on 15cm ja pohjan halkaisija 18cm. Pienen korkeus on 7cm ja pohjan halkaisija myös 7cm. 

Ensi viikolla äitini on suunnitellut suuntaavansa Kauhavalle, joten voipi olla, että näitä koreja alkaa ilmaantumaan taas lisää :) Rakastuin tuohon turkoosin sävyyn! Tuli ihan uutta innostusta korien virkkaamiseen, kun tekee jollain muulla värillä kuin valkoisella/harmaalla :) 

Tänään isäni on ehkä tuomassa mulle multaa peräkärryllä, joten joudun pihahommiin! :) En nimittäin kovin pitkään jaksa isoa multakasaa keskellä pihaa katsella, täytyy saada se hävitettyä :) 

Ihanaa lauantaita teille jokaiselle :) 

Kommentit